Kategoriler
Proje Haberleri

Supark Swandor Villaları satışları başladı

Supark Swandor Villaları modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Supark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 234 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 210 metrekare olmaktadır. Site içerisinde hem müstakil havuzlu hem de ortak havuzlu villalar yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Supark Swandor Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde park, cami, ilkokul ve ortaokul yer almaktadır. Üstelik minibüs durakları yakın konumdadır.
Supark Swandor Villaları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 234 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca verilen fiyat ortak havuzlu villalara aittir. Müstakil havuzlu villalarda fiyat farkı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 413 31 33 veya 0 (533) 764 14 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version