Kategoriler
Ekonomi Emlak Haberleri Gündem

Süper Evim Konut Sigortası müşteriye sunuluyor

Generali sigortanın hazırladığı süper evim konut sigortası müşteriye sunulmuştur. Yeni konut sigortası ihtiyaç dahilinde olmayan teminatları, ekstra prim ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır. 150 yılı aşkın köklü geçmişi olan Generali Sigorta süper evim konut sigortası müşteriye sunmuştur. Sigorta da her mülkü özel konut poliçesi oluşturma imkânı vardır. Aynı şekilde geniş asistans hizmetlerine dair opsiyonlarda bulunmaktadır. Generali sigortadan modüler konu sigortası olan süper evinde ihtiyaç dahilinde olmayan ekstra prim ödeme zorunluluğunda ortadan kaldırmaktadır. Hızlı zahmetsiz ve yeni olan bu sigortacılık deneyimi sizlere vaat etmektedir.

Generali’den yeni konut sigortası

Generali sigortanın sizlere sunduğu süper evim konut kredisi tamamen isteğiniz kapsamında geliştirilebilen bir sigortadır. Sizlere ekstra prim ödemekten kurtaran sigorta çeşidi olan bu süper evim konut sigortası oldukça yenilikçidir ve sizleri zahmetten kurtarmaktadır. Generalin acenteleri üzerinden erişilebilen süper evim sigorta poliçesi yaptırım isteyen herkes tarafından ekonomik paket alternatifleri ile sizlere sunulmaktadır. Ayrıca proje kapsamında istenilen şekilde belirlenerek bu sigorta oluşturulabilir. Konut projesi yaptırmak isteyenler ev bakımı, aile sağlık ve evcil hayvanlar için 3 farklı ekstra asistan paketleri seçimi yapabilmektedir. Aynı zamanda hepsinde seçebilir. Bu şekilde generali sigortanın sizlere sunduğu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Süper Evim Konut Sigortası Teminat Paketleri Bir Arada

Sigaranın konut sigortasında hasar risklerine karşı temel koruma sağlayan ‘Temel Koruma Paketi’ alınabilmektedir. Ayrıca ‘Doğal Afet ve Terör Paketi’ almak mümkündür. Aynı şekilde ‘Sorumluluk ve Kişisel Koruma Paketi’, ‘Ev Cihazları Paketi’ de alınabilir. Ayrıca Kişisel ve Kıymetli Eşyalar Paketi de alınabilmektedir. Herhangi bir sağlık sorununa karşı alınabilen ‘Aile Sağlık Asistan Paketi’ tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde evcil hayvanlara yönelik teminatlar içeren ‘Evcil Hayvan ve Asistant Paketi’ teminatları konut poliçesi sahip olmak isteyen herkese sunulmaktadır. Ayrıca bu paketleri sizler isteğiniz dahilinde alabilirsiniz.

Bu şekilde detaylı bir inceleme sonrasında sigortayı istediğiniz şekilde yapılandırarak alabilme şansına sahipsiniz. Bununla hakkında daha fazla detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde sizler sigortadan yararlanabilir ve detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version