Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Cadde’de satışlar devam ediyor

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde adlı proje 1,3 kilometrelik geniş bir alan üzerine inşa ediliyor. Geniş alan üzerinde yayılacak olan Sur Yapı Sur Cadde adlı projesinde 1+1, 2+1 daireler, ofis ve dükkânlar yer alacaktır.

Son sisteme bağlı olan akıllı daireleri site ve cadde içerisinde sizlere adeta müstakil ev rahatlığı sunacaktır. Ülkemizin incisi sayılan her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistlerimizin akın ettiği Antalya’da farklı kent dokusu, mimarisi ve konforu ile karşınızda.

Sur Cadde Projesi daireleri Akdeniz bölgesinde adeta bir parlayan yıldız olma özelliği taşıyacaktır. Antalya’da faaliyet gösterecek olan projenin en önemli özelliği ise Sur Cadde projesi merkezinden geçecek olan tramvay ile tüm ziyaretçileri kendine hayran bırakacaktır.

Antalya’nın merkezinde bulunan Sur Cadde projesi sayesinde burada yaşayan insanlar adeta İstiklal Caddesinde yürüyormuş gibi, Taksim’de geziyormuş gibi ve Londra’da seyahat eder gibi hislere kapılacaklardır.

Oldukça geniş bir alana yayılan projede ev ve dükkân sahipleri aradıkları huzuru, konforu ve rahatlığı bulacaklardır. Cadde üzerine kurulan dükkân ve ofisler sayesinde Antalya’da yepyeni bir çarşı dokusu yaşayacaksınız.

Uygun ödeme planları ve avantajlı tekliflerimiz ile firma müşterilerine alım kolaylıkları ve harika fırsatlar sunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

1,3 Km’lik alana kurulacak olan Sur Cadde adlı projesinde 2+1 ve 1+1 akıllı ve son sisteme sahip dairelerimizin yanı sıra uygun fiyatları ve geniş ödeme fırsatları seçenekleri ile alıcılar daire, ofis ve dükkân sahibi olabiliyor. Sur Yapı Firması tarafından alıcılara en kaliteli yapıları en uygun fiyat seçenekleri ile sunmaya devam ediyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Sur Cadde projesinde Sur Yapı firması olarak alıcılara en avantajlı teklifleri vadediyor. Bu projede alacağınız daireler, ofis veya dükkânlar için ilk aşamada yüzde 35 civarında peşinat verip satın alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ayrıca yüzde 35 peşinat verdikten 6 ay sonra tekrar bir yüzde 10’luk bir ara ödeme fırsatı ile geriye kalan ödemeyi ise 36 aya kadar vadeler halinde ödeme imkânı sunuluyor.

Sur Cadde fiyatları ne kadar?

Projede daire ofislerin fiyatları 171 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+1 daireler 353.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ofisler ise 137.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.