Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018

Sur Yapı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Antalya’nın Kepez İlçesi’nde hayata geçirdiği dev şehir projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Konutların dışında farklı sosyal alanlar ve ticari ünitelerin de yer aldığı Sur Yapı Antalya projesi etaplar halinde inşa ediliyor. Turkuaz etabı ve Sur Cadde etabı ilk olarak satışa çıkarılan projede diğer etapların ise daha sonra satışa çıkarılması planlanmaktadır.

Sur Yapı Antalya projesine Antalya’dan ve Türkiye’nin bir çok bölgesinden talep gelirken Türkiye sınırları dışından da yoğun talep geldi. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Sur Yapı Antalya Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor.

Güncel fiyat listesi için tıklayınız…

Antalya’nın hatta Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Sur Yapı Antalya Konutları projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 260 bin TL’den, 3+1 daireler ise 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön satışa sunuluyor. Sur Yapı Antalya projesi içerisinde dev şehir parkı, hastane, okullar, teknokent, müzeler, alışveriş merkezi ve caddesi yer alacak.

Tel: 444 5 787