Kategoriler
Emlak Haberleri

Sur Yapı Antalya konutları hızla tükeniyor!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edilen daireler sahiplerine teslim ediliyor! Yaklaşık olarak 8 milyar TL değerindeki bir yatırım ile hayata geçirilen projenin ilk daire teslimleri 2020 Haziran’ında gerçekleşmişti. Son daire teslimleri ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşmiş oldu. D ve E parselleri üzerindeki toplam 678 daire daha sahiplerine kavuştu. Bu dairelerin iskan işlemleri ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın aracılığı ile yapıldı.

Belediye başkanı Sur Yapı Antalya projesini takdir etti

Maske – mesafe – temizlik kuralı gereği, anahtar teslim töreni oldukça az katılımcıya sahip oldu. Bu törene video konferans yöntemi ile katılan Sayın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konut projesine dair düşüncelerini paylaştı. Genel olarak projeden memnun olduğu anlaşılan Sayın Böcek, belediyenin sağladığı kira desteklerine dikkat çekti. Peyzaj ve altyapı çalışmalarının başarısından söz etmekle birlikte, Antalya’nın güzelleşmesi için çalışan herkese teşekkürlerini sundu. Dolayısıyla dünya çapındaki bu proje için de tüm firma çalışanlarına teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas da memnun

Sur Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, çalışmaların süratle devam edeceğini söyledi. Ayrıca hak sahipleri için kira desteği sunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na teşekkürlerini iletti. Bununla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na da tüm destekleri için teşekkürlerini sundu. Başkanın verdiği mesajlar ise projenin düzeyine yakışacak cinstendi. Koordineli çalışmaların eseri olarak sahiplerine kavuşan bu dairelerin sayıları ise artacak.

Ayrıca Sur Yapı Antalya konut projesi alakalı diğer bazı haberler ise şöyledir:

Konutlar yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Yarısını teslimde öde kampanyası

Projede gurbetçilere özel kampanya

Projesinin Turkuaz Etabı’nda daire fiyatları ne kadar?

Bununla birlikte daha başka konut projelerine dair haberlere ulaşmak için lütfen BURAYA tıklayınız.

Exit mobile version