Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya konutlarından 13 blok daha sakinlere teslim ediliyor

Sur Yapı Antalya projesi, toplamda 8 milyarlık bir yatırım aracılığıyla hayata geçmiştir. Projenin ilk etabını meydana getiren Park Etabı’ndaki konutların teslimi 2020’nin Haziran ayında başlamıştı. Yaklaşık olarak 6.000’den fazla konutun teslim edileceği bu etapta, 9 bloktaki 606 dairenin ardından 13 yeni bloktaki dairelerin de teslimi başladı. Etabın E Parsel olarak adlandırılan bölgesindeki bu dairelerin iskan işlemleri de tamamlanmış durumdadır.

Ayrıca iskan işlemleri için, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı aracılık etmiştir. D Parsel bölgesindeki konutların iskanları için de çalışmaların başlamak üzere olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla bu konutların inşaat çalışmaları ve iskan işlemleri başarıyla sonuçlanmıştır. Oturuma hazır olan 906 tane yeni daireye ise sahipleri taşınmaya başlamıştır. Konum ve teknik özellikler açısından dikkat çeken bu daireler, diğer etaptaki konutlar hakkında da meraka sebep olmaktadır.

Sur Yapı Antalya projesi kapsamındaki Turkuaz Sitesi ne durumda?

Turkuaz Sitesi de bu yeni daireler gibi, Sur Yapı inşaat şirketinin en gelişmiş konutlarından olacaktır. Ayrıca D Parsel bölgesinde yer alan 912 daire ile birlikte Turkuaz Sitesi’nin de inşaatı sürmektedir. Bu site, projedeki en konforlu konutlardan bazılarını bulundurur.

Sahil bölgesine yakın mesafede yer alan sitenin pek çok önemli özelliği vardır. Her mevsim kullanıma açık olan kapalı yüzme havuzu dışında açık yüzme havuzu oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte site alanında yer alacak olan peyzaj alanları ve meyve ağaçları da önemli detaylardır.

Ödeme olanakları nelerdir?

Sur Yapı inşaat şirketi, ev sahibi olmak isteyenler için çeşitli kampanyalar yapmaktadır. Örneğin Sur Yapı Antalya projesi kapsamında ev sahibi olmak isteyen herkes, peşinatsız % 0.99 özel kredi oranından faydalanabilir. Ayrıca Park Etabı’ndaki 118.5 metrekarelik 2 + 1 daireler için yapılan ödemelerde de kolaylıklar mevcuttur. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi için, 444 5 787 numarasını arayabilirsiniz.

Antalya ilinde yer alan diğer önemli projelerden bazıları ise şunlardır:

Ayrıca buna benzer proje içeriklerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Exit mobile version