Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya özel faiz oranı ile satışta

Antalya İli, Kepez İlçesinde hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde özel faiz oranı ile taksit ödeyerek ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Daha önceden başlatılan ödeme planı olan yarısı teslimde kampanyası da devam ediyor. Peki kampanyanın detayları neler? Projede konut kredisi faiz oranı ne kadar? Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Sur Yapı firması tarafından 8 milyar TL yatırımla Antalya, Kepez İlçesi’nde hayata geçirilen projede yarısını teslimde ödeme kampanyası başlatılmıştı. Şimdi de buna ilave olarak uygun faiz oranı ile ödeme fırsatı sunuluyor. Proje Sur Yapı Turkuaz, Sur Cadde ve Park Etabı olmak üzere üç farklı etaptan meydana geliyor. Turkuaz etabında toplam 1.105 konut mevcuttur. Sur Cadde etabında etabında toplam 292 konut mevcuttur. Projenin Park Etabında ise  toplam 6 bin 417 adet daire ve iş yeri bulunuyor. Antalya konut projesi 19 bin bağımsız bölümden meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

Kepez konut projesi 1 milyon 300 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerimden meydana geliyor. Ayrıca teraslı ve balkonu evler, bahçe katı daireler proje içerisinde yer alıyor. Satışa sunulan dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekareden başlıyor 226 metrekareye kadar çıkıyor.

Proje içerisinde 260 bin metrekarelik bir alana sahip dev şehir parkı ve yeşil alanlar yer almaktadır. Kepez konut projesinde ayrıca tramvay, müze, kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş yolu alışveriş merkezi, teknokent de var. Proje içerisinde ayrıca 1,3 kilometrelik Alışveriş Caddesi, organik pazar yeri, akaryakıt istasyonu, elektrikli araç şarj istasyonu da yer alıyor.

Sur Yapı Antalya yüzde 0.99 faiz ile satışta

Başlatılan yeni ödeme planı kapsamında peşinat teslimde ödeniyor. Teslime kadar sadece dairenin taksitleri ödeniyor. Dairenizi şimdi alıyorsunuz peşinatı teslimde ödüyorsunuz. Ayrıca Sur Yapı Sur Cadde etabında 0.99 faiz oranı ile ödeme imkanı vardır. Ayrıca Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında da yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor.

Sur Yapı Antalya nerede yer alıyor?

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne 2 km, Havalimanı’na 17 km, Konyaaltı Plajı’na 9 km mesafededir. Bir çok yere yakın konumda olan proje Lara Plajı’na ise 4 km mesafededir. Sur Yapı Antalya projesi Kepez Santral Mahallesi, Kepez / Antalya adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 787

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız….