Kategoriler
Kampanyalar

Sur Yapı Antalya projesinde Rahat Bi Nefes Al kampanyası

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Antalya projesinde Rahat Bir Nefes Al kampanyası başlatıldı. Söz konusu olan kampanya kapsamında, sağlık çalışanlarına özel olarak 15 bin TL’ye varan ek indirim mevcut.

Normal şartlarda dünyanın dört bir yanından ilgi gören Antalya, pandemi süreci ve sonrasında da konut alıcılarının tercih ettiği şehirlerin başında geliyor. Söz konusu olan Antalya ili, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksi kapsamında yüzde 25,4 değer artışı sayesinde son bir yılda en yüksek değer artışı gösteren illerin başında yer alıyor.

Antalya, yılda 100 binin üzerinde göç alıyor. Son beş yılda olduğu gibi gelecek yıllarda da şehrin göç almasının devam etmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra da en önemli iki marka şehrinden biri olarak adını duyuruyor. Geçtiğimiz yıl ortalama metrekare fiyatı 2.511 TL olan Antalya’da, konutların fiyatı bu yıl yüzde 20’yi aşan bir artışla 3.045 TL oldu.

Kamu bankalarının hayata geçirdiği düşük faizli konut kredilerini fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar özellikle Sur Yapı Antalya projesini tercih ediyor. Söz konusu olan proje 8 milyar TL yatırım ile gerçekleşti. Sur Yapı, söz konusu kredi paketine Rahat Bir Nefes Al kampanyası ile destek vermekte. Kampanya kapsamında ilk 12 ay ödemesiz olarak ayda yüzde 0,64 faiz oranları ile ödemeler sağlanıyor. Projedeki vadelendirme 15 yıla kadar varıyor. Yüzde 10 peşinat ödendiğinde ise yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kalan yüzde 90’lık konut ücreti ise 180 ayda ödeniyor.