Kategoriler
Emlak Haberleri

Sur Yapı Antalya projesinin Turkuaz Etabı’nda daire fiyatları

Sur Yapı Antalya projesindeki Turkuaz Etabı’nda yer alan bir odalı ve bir salonlu daireler 55 metrekare büyüklüğü ile 68 metrekare büyüklükleri arasında inşa ediliyor.

Management Plus tarafından düzenlenen 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde En İyi Dönüşüm Projesi seçilen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 87 metrekare büyüklüğü ile 124 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu daire tipleri 133 metrekare büyüklüğü ile 175 metrekare büyüklüğü arasında, dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 206 metrekare büyüklüğü ile 276 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle sunuluyor. Antalya’nın Kepez ilçesinde yükselen projedeki 1+1 daire tiplerinin haricindeki diğer dairelerin bahçe katı seçenekleri de bulunuyor.

Tramvay hattına kısa mesafede yer alan projedeki 4+1 daireler hariç diğer tiplerin bazılarında Amerikan mutfağına yer veriliyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz konut fiyatları

Projenin Turkuaz Etabı’nda yer alan ve bir odaya ve bir salona sahip daire tipleri 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İki odalı ve bir salona sahip dairelerin fiyatı 275 bin liradan başlarken üç odalı ve bir salonlu ev tipleri ise 575 bin liradan başlıyor.

Söz konusu projenin Sur Cadde, Park ve Turkuaz olmak üzre üç tane etabı bulunuyor.

Projede neler var?

Antalya’nın merkezî bir ilçesinde yükselen Sur Yapı Antalya projesinde 1,3 kilometre uzunluğunda alışveriş caddesi, elektrikli şarj ve akaryakıt istasyonları, organik ürünlerin satıldığı pazar yeri, spor-kültür ve gençlik merkezi, camiler, müze, park, hastane ve sağlık ocağı bulunuyor.

Çocuk oyun parkının, göletin, yürüyüş yolunun yer aldığı projedeki konut sakinlerine rengârenk çiçek bahçeleri eşlik ediyor. Projede kapalı yüzme havuzu ve açık yüzme havuzu da kuruluyor.

Sur Yapı Antalya projesinin satış ofisleri

Sur Yapı Antalya Satış Ofisi: Kepez Mahallesi, 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi, No: 2/1

Excellence Koşuyolu Satış Ofisi: Acıbadem Mahallesi, Dostozan Sokak, No:1, Koşuyolu – Kadıköy/İstanbul

Çağrı Merkezi: 444 5 787