Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya teslim tarihi

Antalya şehrinin ilgi gören ilçelerinden bir olan Kepez ilçesinde Sur Yapı Antalya projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Sur Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan projedeki konutların yıl sonuna doğru çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 1 milyon 300 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Sur Yapı Antalya projesi bünyesinde 19 bin konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde daire, ofis ve dükkanlara yer veriyor. Projede bulunan konutlar kentsel dönüşüm olarak inşa edilmekte.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Sur Yapı Antalya projesi Santral Mahallesi’nde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Sur Yapı Antalya projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 47 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları söz konusu olan dairelerin büyüklüklerine ve konutların tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Sur Yapı Antalya projesinde yer alan 1+1 tipteki konutların fiyatları 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan proje kapsamında 2+1 tipteki konutlar ise 302 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bununla birlikte 3+1 konutların fiyatları da 417 bin TL’den başlıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların 2019 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4445787