Kategoriler
Emlak Haberleri

Sur Yapı Antalya yüzde 0.75 faiz oranı ile satışta

Sur Yapı kamu bankalarının faiz düşürmesinin hemen akabinde faiz oranlarını yüzde 0.69 oranına düşürmüştü. Kamu bankaları tekrar tarihin en uygun faiz oranı olan yüzde 0.64 oranına düşürdü. Ancak faiz oranlarının yükselmesi üzerine firma tarafından Sur Yapı rahat bi nefes al kampanyası başlatıldı. Başlatılan bu kampanyaya Sur Yapı Antalya projesi de dahil oldu.

Sur Yapı tarafından 8 milyar TL yatırımla Antalya’da hayata geçirdiği projede başlatılan bu yeni kampanyaya dahil oldu. Sur Yapı Turkuaz, Sur Cadde ve Park Etabı olmak üzere üç farklı etaptan meydana gelen  projenin ilk etabının kaba inşaatının tamamlandığı projenin diğer iki etabının da ise aynı anda yükselmeye devam ediyor. Projede toplam 6 bin 417 bağımsız konut ve iş yerinin teslimleri için artık sona yaklaşıldı. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip konut projesi 19 bin bağımsız bölümden meydana geliyor. Projenin Park etabında teslimler başladı.

Proje özellikleri neler?

Toplam 23 ülkeden talep toplandığı Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerimden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 55 metrekareden başlıyor 226 metrekareye kadar çıkıyor. 

Proje içerisinde 260 bin metrekarelik bir alana sahip dev şehir parkı ve yeşil alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca tramvay, müze, kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş yolu alışveriş merkezi, teknokent de bulunuyor. Proje içerisinde ayrıca 1,3 kilometrelik Alışveriş Caddesi, organik pazar yeri, akaryakıt istasyonu, elektrikli araç şarj istasyonu da yer alıyor. 

Projede yüzde 7 indirim fırsatı

Kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 7 indirim fırsatı sunulan Sur Yapı Antalya projesinde kampanya kapsamında 120 ay ödemesiz dönem de bulunuyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 7 indirim 10 yıl vade ve yüzde 0.75 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Antalya nerede yer alıyor?

Hemen önünde yer alan Antalya Bulvarı üzerinden Antray ile şehir merkezine ulaşımın olduğu Sur Yapı Antalya projesi Kepez, Santral Mahallesi, Kepez / Antalya adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 787