Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Sur Yapı firması tarafından turizm şehri olarak bilinen şehirlerden biri olan Antalya’nın Kepez İlçesinde hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde yeni bir ödeme planı başlatıldı. Projede başlatılan yeni ödeme planı kapsamında yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Sur Yapı tarafından 8 milyar TL yatırımla Antalya İli, Kepez İlçesi’nde hayata geçirdiği projede yeni bir ödeme planı başlatıldı. Proje Sur Yapı Turkuaz, Sur Cadde ve Park Etabı olmak üzere üç farklı etaptan meydana geliyor. Projede toplam 6 bin 417 bağımsız daire ve iş yerinin teslimleri için artık sona yaklaşıldı. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip konut projesi 19 bin bağımsız bölümden meydana geliyor. Projenin Park etabında teslimler başladı.

Proje özellikleri neler?

Toplam 23 ülkeden talep toplandığı konut projesi 1 milyon 300 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerimden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 55 metrekareden başlıyor 226 metrekareye kadar çıkıyor.

Proje içerisinde 260 bin metrekarelik bir alana sahip dev şehir parkı ve yeşil alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca tramvay, müze, kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş yolu alışveriş merkezi, teknokent de bulunuyor. Proje içerisinde ayrıca 1,3 kilometrelik Alışveriş Caddesi, organik pazar yeri, akaryakıt istasyonu, elektrikli araç şarj istasyonu da yer alıyor.

Sur Yapı Antalya yüzde 10 indirimle satışta

Başlatılan yeni ödeme planı kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 10 indirim fırsatı sunulan konut projesindeki ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı bulunuyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 10 indirim, 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile daire konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Antalya nerede yer alıyor?

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne 2 km, Antalya Havalimanı’na 17 km, Konyaaltı Plajı’na 9 km, Lara Plajı’na 4 km mesafede yer alan Sur Yapı Antalya projesi Kepez Santral Mahallesi, Kepez / Antalya adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 787

Exit mobile version