Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Antalya’da 25 bin TL peşinatla

Sur Yapı’nın Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiği Antalya, Kepez’deki Sur Yapı Antalya projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projedeki 93 blokta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sur Yapı Antalya daire tipleri ve büyüklükleri

Sadece Antalya’dan değil Türkiye’nin bir çok ilinden hatta yurt dışından da yoğun taleplerin olduğu Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde gerçekleştiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Her aile yapısına hitap edebilecek şekilde tasarlanan Sur Yapı Antalya projesindeki dairelerin alanları ise 47 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

Sur Yapı Antalya projesinde sosyal alanlar neler?

Toplam 19 bin konutun yer verildiği Sur Yapı Antalya projesinde konutların dışında ayrıca dükkân, home ofis ve diğer ünitelerde yer almaktadır. 8 milyar TL’lik yatırım değerine sahip projede 260 bin metrekare büyüklüğe sahip dev şehir parkı ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede ayrıca tramvay, müze, kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş yolu alışveriş merkezi, teknokent de yer alacak.

Sur Yapı Antalya projesinde ödeme planı nasıl?

Sur Yapı Antalya projesinden daire sahibi olmak için fırsatları devam ediyor. Projede 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken 25 bin TL’den başlayan peşinat ve 1.350 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Proje satışları Sur Yapı’nın Antalya, İstanbul ve Bursa olmak üzere toplam 12 adet satış ofisinde gerçekleştirilmektedir.

Sur Yapı Antalya projesinde fiyatlar ne kadar?

Sur Yapı Antalya projesinde 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları 217 bin TL, 2+1 dairelerin başlangıç fiyatları 261 bin TL‘den, 3+1 dairelerin başlangıç fiyatları  392 bin TL‘den, 4+1 dairelerin başlangıç fiyatları  655 bin TL‘den başlıyor. başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde nerede, ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı Antalya projesi Kepez, Santral Mahallesi, Kepez / Antalya adresinde yer alıyor.  Proje etaplar haline inşa edilmekte olup 6 bin 417 konutun yer aldığı ilk etabının 2019 yılı Aralık ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 5 787