Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Antalya’da yüzde 10 indirim

Sur Yapı tarafından Antalya , Kepez’de hayata geçirilecek olan Sur Yapı Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

1 milyon 300 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Antalya projesi toplam 19 bin adet daire ve ticari üniteden meydana geliyor.  Projenin ilk etabında yer alan daireler 2019 yılında teslim edilecek.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin yer verildiği Sur Yapı Antalya projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 47 metrekare ile 186.5 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya projesinde yer alan 1+1 daireler 160 bin TL, 2+1 daireler 313 bin TL, 3+1 daireler ise 338 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sur Yapı Antalya projesinde ödeme seçenekleri neler?

Tamamı peşin ödemelere yüzde 10 indirim uygulanan Sur Yapı Antalya projesinde yüzde 5’ten başlayan peşinat ve farklı vade ve faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 157 bin metrekare büyüklüğündeki dev şehir parkı içerisinde yeşil alanlar, göletler, sera alanları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, gezi ve koşu parkurları, piknik alanı, müze, sera alanı, semt pazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeler ve çim sahalar yer alıyor.

Tel: 444 5 787