Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı, Avrupalı Türklerle buluşuyor

Sur Yapı, Türkiye’de hayata geçirdiği 15 adet projesi ile Almanya’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda yerini alacak.

İstanbul ve Antalya’da hayata geçirdiği 15 projesi ile Almanya, Düsseldorf’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’na katılacak olan Sur Yapı Avrupa’da yaşayan vatandaşları Türkiye’de ev sahibi yapmayı planlıyor.

08 Şubat 2019 ile 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilecek.

3 gün boyunca devam edecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda Sur Yapı, Türkiye’den daire sahibi olmak isteyen Avrupa’daki vatandaşlara İstanbul ve Antalya’da hayata geçirdiği toplam 15 projesi ile tanıştırıyor.

Evim Türkiye Fuarı’nın düzenleneceği Messe Düsseldorf ile yaklaşık 1.5 milyon Türk vatandaşına ulaşılması planlanan Evim Türkiye Fuarı sıcak satış noktası olacak.

Gayrimenkul sektörünün 2019 yılında Türkiye dışına yapılacak olan satış hedefinin 10 milyar dolar olduğu belirtiliyor.  TUİK verilerine göre 2018 yılında İstanbul’dan sonra en çok yurt dışına konut satışının yapıldığı il Antalya oldu.

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları 170 bin TL’den başlıyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya projesinde 1.350 TL’den başlayan aylık taksitlerle daire sahibi olmak mümkün.

Sur Yapı Antalya projesindeki 93 bloktan meydana gelen ilk etapta yer alan 6.417 adet dairenin tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu blokta yer alan konut bloklarının kaba inşaatı yüzde 90 oranında tamamlanmış durumda. İkinci ve üçüncü etaplarda ise hafriyat çalışmaları devam ediyor.