Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sur Yapı imzalı konut projelerinde yüzde 20 indirim 10 yıl sabit taksit

Sur Yapı imzalı konut projelerinde yüzde 20 indirim sunuluyor. Ayrıca, 10 yıl sabit taksitli ödeme planının da oluşturulduğu kampanya, İstanbul’daki konutlar için geçerli. Kampanyaya dahil olan projelerden Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve Exen İstanbul konutlarındaki dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

Gölbahçe Evleri ve İlkbahar projeleri Sultanbeyli’de bulunurken Exen İstanbul ise Ümraniye’de yer alıyor. Henüz tamamlanmayan Excellence Koşuyolu, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Topkapı Evleri, Tempo City, Yeşilmavi ve Muhit projeleri de kampanyaya dahil durumda.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından inşa edilen Gölbahçe Evleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Paşaköy gişelerine ve TEM otoyoluna komşu. Anadolu Yakası’nda yer alan proje, Ataşehir’e 10 dakikada ulaşım kolaylığı sunuyor.

7 bin metrekarelik yeşil peyzaj alanına yer verilen projede çocuk oyun parkı, açılıp kapanabilir yüzme havuzu ve karma spor alanı bulunuyor. Yürüş-koşu ve bisiklet yollarına sahip projenin sosyal tesisinde fitness salonu, kafe ve teraslı kafeye yer veriliyor. Yatay mimarili altı blok ve 227 daireden oluşan projede, bir de ticari alanların yer aldığı blok bulunuyor.

Farklı yaş gruplarına özel tasarlanmış tematik oyun parkının yer aldığı projede su oyunları da düzenleniyor. Göletlerin ve renkli bitkilerin de bulunduğu projede, dinlenme alanları konut sakinlerinin hizmetinde.

İlkbahar projesindeki sosyal donatılar

Sur Yapı tarafından inşa edilen ve daire teslimlerinin hemen yapıldığı İlkbahar projesi, Sultanbeyli Devlet Hastanesini ve metro istasyonunu çevresine alıyor. Kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarını arsa alanının içine alan proje, Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu durumda.

Açık ve kapalı spor alanlarının yer aldığı projede su kenarında yürüyüş yolları da bulunuyor. Su üzerindeki köprüler, açık alanda estetik deneyim yaşatırken kapalı yüzme havuzları, hobi bahçesi, fitness salonu, sauna ve çok amaçlı açık hava spor alanı konut sakinlerinin hizmetinde.

Projelerin satış ofisleri nerede?

Sur Yapı, projeleri için “0533 036 54 71” numarasından saat 10.00 ile 18.30 arasında WhatsApp üzerinden görüntülü çağrı veya yazışma yollarıyla hizmet veriyor.

Lavender Satış Ofisi: Eyüp Sultan Caddesi, Deha Caddesi, No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL

Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi: Kat Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 940 Kat: 1, Ümraniye/İSTANBUL

Çağrı Merkezi: 444 5 787