Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Muhit Sancaktepe konut projesi fiyat listesi

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, Sur Yapı inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe konut projesi, toplam 18 bin 316 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 7 blokta 217 adet daire mevcut durumda. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1 tipteki konutların büyüklükleri 68 metrekareden, 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 108 metrekareden, 3+1 tipteki konutların büyüklükleri 165 metrekareden ve 4+1 tipteki konutların büyüklükleri ise 202 metrekareden başlıyor. Projenin toplam inşaat alanı 48 bin metrekareyi buluyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1’ler 539 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 1 milyon 163 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 1 milyon 389 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede peşinatsız ve vade farksız 60 ay taksit yapabilmek mümkün. Projede yüzde 20 peşinat yüzde 10 1 yıl sonra, diğer bir yüzde 10’luk kısım 2 yıl sonra ara ödeme olarak verip kalan yüzde 60 için 84 ay vade yapabilmek mümkün.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer ve balkon bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Samandıra Mahallesi’ndeki Reysaş Lojistik arazisi üzerinde yer alıyor. Proje; Sinpaş Kelebekia ve Dumankaya Mozaik Evleri’ne yakın bir konumda yer alıyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi, Samandıra Mah. Bahriye Sok. Sancaktepe/İstanbul adresinde.

Telefon: 444 5 787