Kategoriler
Emlak Haberleri

Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde daire fiyatları

Sur Yapı tarafından 2021 yılında teslim edileceği açıklanan Muhit Sancaktepe projesinde de “Mis Gibi Hayat” kampanyası sürüyor. Kampanya kapsamındaki satın alımlarda, daire fiyatından yüzde 20 düşülüyor. Yüzde 20 oranındaki indirim, hem peşin alımlarda hem de banka kredisi aracılığıyla yapılan ödemelerde geçerli.

Ayrıca, kampanya kapsamında, yüzde 0.99 oranlı 120 aya varan vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Muhit Sancaktepe projesinde konut özellikleri

Anadolu Yakası’nda inşa edilen ve yeşil alanlarının bolluğuyla satışa sunulan projede, 217 adet daire ve 12 adet bağımsız ticari ünite bulunuyor. Sosyal tesislere sahip projedeki dairelerde depo alanı bulunuyor. Samandıra’da inşa edilen projede, teraslı daire seçenekleri de yer alıyor.

Bir odaya ve bir salona sahip daire tiplerinin dışındaki dairelerde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn yatak odasını içeren birer ebeveyn süiti de kuruluyor. Yine 1+1 daire tipleri haricindeki diğer dairelerin çoğunda balkon da bulunuyor.

Ayrıca, projedeki dört odalı ve bir salonlu dairelerin bazılarına çamaşır odası ekleniyor.

Projedeki konutların fiyatı ne kadar?

Toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde bulunan Muhit Sancaktepe projesindeki 68 metrekare büyüklüğünde yer alan 1+1 daire 498 bin 750 liradan, 108 metrekare büyüklüğünde inşa edilen 2+1 daire 748 bin 750 liradan, 165 metrekarelik alana sahip olan 3+1 daire 1 milyon 107 bin liradan, 202 metrekare büyüklüğünde kurulan 4+1 daire ise 1 milyon 370 bin liradan satışa sunuluyor.

Muhit Sancaktepe projesindeki sosyal alanlar

TEM otoyoluna kısa mesafede bulunan projedeki kapalı bir alanda iki adet çocuk yüzme havuzu ve yetişkin havuzu bulunuyor. Büyük yeşil alanlarının içinde renkli bitkilere yer verilen projede, açık yüzme havuzunun yanı sıra dinlenme ve güneşlenme alanları, sauna ve masaj alanları, fitness salonu, kafe, çocuk oyun alanı, zen bahçesi, açık hava içerisinde spor alanı, projenin sosyal donatıları arasında.

Adres: Abdurrahmangazi Mahallesi, Güleryüz Caddesi, No:23, 34887 – Sancaktepe/İstanbul

Telefon: 444 5 787