Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Muhit Sancaktepe satışa çıktı

Sur Yapı tarafından İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen bölgedeki 4’üncü projesi Muhit Sancaktepe satışa çıktı.

Lansmana özel iki farklı ödeme planı sunulan Muhit Sancaktepe projesinde satılık konutların fiyatları 279 bin TL’den başlıyor.

175 milyon TL yatırım değerine sahip sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde toplam 217 adet konut ve 12 adet ticari ünite bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Muhit Sancaktepe projesinde daire büyüklükleri ise 68 metrekare ile 486 metrekare arasında değişiyor. Projede bulunan ticari ünitelerin alanları ise 98 metrekare ile 367 metrekare arasında değişiyor.

Toplam 40 bin 170 metrekare inşaat alanına sahip Muhit Sancaktepe projesi 7 bloktan meydana geliyor. 32 farklı tip daire seçeneği bulunan Sur Yapı Muhit projesinde daire fiyatları 279 bin TL’den başlıyor.

Az katlı mimarisi, geniş iç avlusu ve çocuklar için hazırlanmış bahçesi ile dikkat çeken projede lansman sürecine özel 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Muhit Sancaktepe projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, TEM Otoyolu ve E-5 bağlantı yollarına yakın mesafede, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun Abdurahmangazi Durağına ise çok yakın konumda yer alıyor.

Muhit Sancaktepe projesinde pergola altı dinlenme alanları, çim tepeler, süs havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanları, gül bahçesi, zen bahçesi, çim aktivite alanları, açık otopark, kapalı otopark, 3 pota basketbol alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, süs havuzu, fitness salonu, stüdyo ve kafe alanları yer alıyor.