Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Muhit Sancaktepe satışta

Sur Yapı’nın İstanbul, Sancaktepe’deki yeni projesi Sur Yapı Muhit Sancaktepe’de şimdi ön satışlar başladı.

18.316,57 metrekare büyüklüğündeki parsel üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 7 blokta toplam 290 adet daire ve 15 adet ticari üniteden meydana geliyor.

48 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Sur Yapı Muhit projesinde yer alan konut bloklarından 6 tanesi 8 katlı 1 tanesi ise 15 adet ticari ünitenin de yer aldığı 12 katlı olarak projelendirildi.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tipteki dairelerin yer aldığı Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde yer alan bu dört tip dairelerin büyüklükleri ise henüz belli değil.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları ne kadar?

İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi’nde yer alan Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde yer alan daireler 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön satışa sunuldu.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe nerede, ne zaman teslim edilecek?

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, Güleryüz sokak ile Bahriye Sokağının kesiştiği köşede Reysaş Lojistik arazisi üzerinde hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinin 2018 yılı sonlarına doğru tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Tel: 444 5 787