Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı’da, Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri konut projesi, 8 blokta toplam 224 adet daireden meydana geliyor. Projede 29 adet cadde mağazası da mevcut.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. 57 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projedeki konutların büyüklükleri, 49 metrekare ila 456 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ticari alanların büyüklükleri ise 38 metrekare ila 760 metrekare arasında değişiyor.

Karma projenin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi fiyatları

Projedeki 1+1 tipteki daireler 767 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 930 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 4+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, merkezi ısıtma yer alıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de mevcut durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir yerde inşa edilen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Proje; E5 otoyoluna, metrobüse, Marmaray’a ve Davutpaşa metro istasyonuna kolay ulaşılabilir bir yerde.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi, Fazılpaşa Caddesi Topkapı-Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 5 787 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.