Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Topkapı Evleri’nde yüzde 0,69 faiz

Sekiz blok içerisinde toplam 224 adet dairenin yer aldığı Sur Yapı Topkapı Evleri‘nde yüzde 0,69 faiz oranıyla peşinatsız ve ara taksitsiz ödeme seçeneği sunuluyor. Önemli konumlara yakın mesafelerde konumlandırılan projenin 2020 yılının ağustos ayından itibaren teslim edilmesi planlanıyor. 

29 adet dükkânın yer aldığı projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. 

Çocuk oyun alanı, kafe ve dinlenme alanı, spor salonu, soyunma ve sauna alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. İki adet kapalı yüzme havuzunun bulunduğu projede çocuk yüzme havuzuna da yer veriliyor. Projedeki süs havuzları, site alanına estetik bir değer katıyor. 

Projedeki konut seçenekleri

Projedeki daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilirken daireler, merkezî sistemle ısıtılacak.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesindeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler brüt 49 metrekare genişliği ile brüt 58 metrekare genişliği arasında, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler brüt 126 metrekare genişliği ile brüt 145 metrekare genişliği arasında, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler brüt 170 metrekare genişliği ile brüt 201 metrekare genişliği arasında sunulurken projedeki 4 oda ve 1 salon tipindeki daireler ise brüt 209 metrekare genişliği ile brüt 340 metrekare genişliği arasında değişiyor. 

Projedeki daire fiyatları

Sur Yapı Topkapı Evleri‘ndeki 1+1 daire tipleri 800 bin lira, 2+1 daire tipleri 1 milyon 100 bin lira, 3+1 daire tipleri 1 milyon 807 bin lira, 4+1 daire tipleri ise 2 milyon 574 bin liradan satışa sunuluyor.

Peşin satışlarda yüzde 25 oranında indirim, diğer satışlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor. Konut ücreti Firma bünyesindeki senetle ya da banka kredisiyle ödenebiliyor. Peşinatsız yüzde 0,69 oranla 120 ay vadeli kredili alımlardaki taksit miktarı ise 1+1 daire tiplerinde 7 bin 840 liradan başlıyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri nerede?

E5 Otoyolu’nun hemen yanında inşa edilen Sur Yapı Topkapı;  Davutpaşa ve Ulubatlı metre istasyonlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Nişantaşı Üniversitesine yakın bir konumda yükselen proje, araçla yaklaşık 20 dakikada Vialand ve Mall of İstanbul AVM’lerine ulaşılabiliyor. Müzelere yürüme mesafesinde bulunan projeden Rahmi Koç, Kariye, Panorama 1453 müzelerine rahatlıkla ulaşılabiliyor. 

Sur Yapı Topkapı Evleri‘nin satış ofisi; Axis İstanbul Alışveriş Merkezi Satış Ofisi, Topçular Mahallesi, Osman Gazi Caddes, Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı, Eyüp / İSTANBUL posta adresinde yer alırken 444 5 787 numarasını arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.