Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Ümraniye projesi için ön talep topluyor

Sur Yapı İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında hayata geçirdiği bir çok projeye bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Firma yeni projesini İstanbul’un nüfus bakımından en kalabalık dördüncü ilçesi olan Ümraniye’de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sur Yapı Ümraniye projesi İstanbul, Anadolu yakasının en kalabalık ilçesi olan Ümraniye’dedir.

Web sitesi üzerinden ön talep toplama başlanan proje az katlı bir mimaride tasarlandı. Proje az katlı mimarisinin yanı sıra geniş ve ferah olmasına da özen gösterildi. Ümraniye konut projesinde yer alan daireler büyük teraslı olacak. Aynı zamanda geniş bahçeli ve çift balkonlu olacak şekilde tasarlandı. Daireler geniş salon ve mutfaklara da sahip olacak şekilde projelendirildi.

Projede yer alan daire tipleri, daire büyüklükleri, arsa alanı, teslim tarihi gibi bilgiler henüz belli değil. Ayrıca projede ödeme seçenekleri ve daire fiyatları ile ilgili bilgiler de belli olmuş değil. Tüm bu detaylar belli olduğundan bu bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede?

Sur Yapı Ümraniye projesi daha önce hayata geçirdiği projelerinden biri olan Exen İstanbul konut projesinin hemen karşısındadır. Proje Exen İstanbul projesinin karşısında yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

İstanbul konut projesi Ümraniye metro istasyonuna yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yoluna üzerindedir. Bunların dışında ayrıca Kuzey Marmara otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına ise yakın bir konumda yer almaktadır.

Ümraniye konut projesi Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Çengelköy ve Kadıköy gibi bir çok merkezi bölgelere yakındır. Proje Atatürk Mahallesi’nde, Şile otoyolu ile Estergon Caddesi’nin kesiştiği bölgede yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız