Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı yarı yarıya kampanyası başlattı

Sur Yapı firması konut satın almayı düşünenler ve yatırım yapmayı düşünenleri düşünerek yeni bir kampanyaya imza attı. Firma tarafından başlatılan bu kampanyaya ise Yarı yarıya ismi verildi. Sur Yapı yarı yarıya kampanyası kapsamında firmanın Antalya’da ve İstanbul’da hayata geçirdiği projelerden daha cazip ödeme imkanı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. kampanyanın detayları haberimizin devamında yer alıyor.

Kampanya kapsamında satın alacağınız konutun fiyatının yarısını peşin ödüyorsunuz, kalan diğer yarısını ise projenin teslim edileceği zaman ödüyorsunuz. Projede ayrıca kişiye göre farklı ödeme seçenekleri de yer alıyor. Kampanya sınırlı sayıdaki daireler için geçerli olacak.

Kampanya hem İstanbul’da hayata geçirilen konut projeleri hem de Antalya’da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya projesini kapsıyor.

Sur Yapı yarı yarıya kampanyası

Sur Yapı tarafından başlatılan Yarı Yarıya kampanyası sınırlı bir zaman için geçerli olacak. Kampanyaya İstanbul ve Antalya’da yer alan konut projelerindeki sınırlı sayıdaki daireler için geçerli olacak.

Sur Yapı Yarı Yarıya kampanyası hakkında Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas yaptığı açıklamada; “Bu kampanya ile elimizi taşın altına koyuyoruz ve daire satın almayı düşünenlere büyük fırsat sağlayan kampanya kapsamında konut tutarının yüzde 50’sini teslime alıyoruz. Böylece daire satın almayı düşünenlere “Yarı Yarıya” finanse etmiş oluyoruz. Kampanyadan faydalanacak olan vatandaşlar için teslimde yarısını ödeme olması büyük bir fırsat.

Konut tutarının yarısını peşinat olarak veremeyecek olan vatandaşlar, elinde bir taşınmazı olup satmak durumunda olan vatandaşlar, konut tutarının bugünden yüzde 50′ si için banka kredisi kullanıp teslime kadar sadece banka taksitlerini ödeyerek bir anlamda 0 peşinatla bugünden ev sahibi olma fırsatını yakalamış olacaklar.” dedi.

Sur Yapı finansmanı ile ödeme imkanı

Kampanya kapsamında Sur Yapı, İstanbul ve Antalya’da yer alan projeleri için alternatif ödeme seçenekleri de sunuyor. Sur Yapı bünyesinde yarısı peşin, yarısı 24 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapılması durumunda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Bunun dışında ayrıca Sur Yapı finansmanı ile yarısı peşin, yarısı yüzde 0.75 faiz oranı ile 60 ay vadeli banka olmadan ödeme fırsatı sunuluyor.

Peşin ödemelerde yüzde 20’ye varan varan peşin indirim

Başlatılan kampanya kapsamında satın alınacak olan konutun ücretinin tamamı peşin ödenmesi durumunda İstanbul’da hayata geçirilen projelerde yüzde 20 indirim, Sur Yapı Antalya projesi için ise yüzde 15 indirim imkanı bulunuyor.

Kampanya kapsamında yer alan Sur Yapı projeleri, Sur Yapı Antalya, Sur Yapı Topkapı Evleri, Sur Yapı Tempo City, Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule,  Muhit Sancaktepe, Yeşil Mavi Maltepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları projeleridir.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version