Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat

İsminden de anlaşılacağı gibi Sur Yapı firmasının imzası ile Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje dört bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen proje modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanmış olan proje on dokuz katlı bloklardan meydana geliyor. Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesi bünyesinde 268 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri daire tiplerine göre değişiyor. Dört farklı daire tipinden meydana gelen konutların büyüklükleri ise sekiz farklı plandan oluşuyor. Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinde inşa ediliyor.

Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar 63 metrekare ile 86 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 91 metrekare ile 149 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 162 metrekare ile 267 metrekare olarak inşa edilmekte. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların büyüklükleri de 244 metrekare ile 527 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesindeki 1+1 daire tipindeki konutlar 536 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 803 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 1 milyon 364 bin TL’den başlıyor. Projedeki 4+1 konutlar da 2 milyon 39 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 5 787