Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı’dan 10 yıl süren sabit taksitli ödeme kampanyası


Sur Yapı, İstanbul’daki projeleri için kampanya başlattı. Buna göre Firmanın projelerinde 10 yıl boyunca sabit taksitli ev almak mümkün. Ayrıca projelerde, yüzde 20’ye varan indirim seçenekleri sunuluyor.

Kampanya hangi projeler için geçerli?

Sur Yapı‘nın İstanbul’daki projeleri için başlattığı kampanyanın kapsamında yüzde 20’ye varana kadar indirime gidilirken 10 yıl boyunca sabit taksit oranlı ödeme seçeneğine gidiliyor.

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yer alan Muhit projesi, Maltepe ilçesinde yer alan Yeşilmavi projesi, Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları projesi, Topkapı ilçesinde bulunan Topkapı Evleri projesi, Kâğıthane ilçesinde inşa edilen Tempo City projesi, Sultanbeyli ilçesine konumlandırılan Gölbahçe Evleri ve İlkbahar projeleri kampanya kapsamında değerlendiriliyor.

Ayrıca, Ümraniye ilçesinde yer alan Exen İstanbul projesi, Koşuyolu semtinde bulunan Excellence Koşuyolu projesi ve Ispartakule’de yer alan Bahçeyaka projesi de kampanyaya dâhil durumda.

Tesliminin hemen yapıldığı projeler

Kampanya kapsamında değerlendirilen Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve Exen İstanbul projelerindeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor. Gölbahçe Evleri projesindeki büyüklükleri 133 metrekare değerinde olan 2+1 daire tipi, 748 bin liradan satılıyor.
Büyüklüğü 150 metrekare değerinde olan 3+1 daire tipi, 873 bin 750 liradan alıcı buluyor. Anadolu Yakası’nda yer alan projedeki 4+1 daire tipinin satış fiyatıysa 1 milyon 260 bin lira.

Sur Yapı İlkbahar projesindeki konut fiyatları

Sur Yapı İlkbahar projesindeki konutların çoğunun satışı, tamamlandı. Büyüklüğü 433 bin lira olan bir odalı ve bir salonlu daire tipi, 433 bin lira. Alanı 93 metrekare büyüklüğünde olan iki odalı ve bir salonlu daire tipi, 558 bin lira.

Alanı 162 metrekare değerinde olan üç odalı ve bir salonlu daire tipi 951 bin lira. Büyüklüğü 197 metrekare olan dört odalı ve bir salonlu daire tipiyse 1 milyon 120 bin lira.

Firmanın satış ofislerinin iletişim bilgileri

Lavender Satış Ofisi: Eyüp Sultan Caddesi, Deha Caddesi, No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL

Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi: Kat Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 940, Kat: 1, Ümraniye/İSTANBUL

Çağrı Merkezi: 444 5 787