Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Sur Yapı’dan konut kampanyasına tam destek

Sur Yapı, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in açıkladığı konutta yüzde 20 indirim kampanyasına 12 projesi ile tam destek geldi.

“Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” sloganı ile başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına Sur Yapı, 12 adet projesi ile dahil oldu.

Sur Yapı, İstanbul, Antalya ve Bursa gibi birçok ilde hayata geçirdiği projeleri ile kampanyaya destek veriyor. 30 gün devam edecek olan kampanya ile çok cazip fırsatlar üst üste geldi. Sur Yapı projelerinde 214 bin TL’den başlayan fiyatlarla dairelere yüzde 20 indirimli ve yüzde 5 peşinat ödeyerek sahip olma fırsatı sunuldu.

Sur Yapı, İstanbul’un 10 ilçesinde hayata geçirilen Bahçeyaka Ispartakule, Semt Bahçekent, Topkapı Evleri, Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşil Mavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Lavender Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, Sur Yapı İlkbahar, Şehir Konakları ile Bursa’nın Nilüfer İlçesinde hayata geçirilen Marka Rezidans projeleriyle kampanyaya dahil oldu.

Kampanyası kapsamında Sur Yapı’da projelerinde peşin ve 0.98 faizli konut kredili satışlarda mevcut liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim yapıyor. Ayrıca yine kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeniyor. Altıncı ayda yüzde 15; 12, 24 ve 36’ıncı aylarda ise yüzde 10 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme yapılıyor. 30 gün sürecek kampanya boyunca fiyat artışı olmayacağı garantisi veriliyor.

Sur Yapı, bu kampanya şartlarına ek olarak farklı ödeme seçenekleri de sunuluyor. Buna göre yüzde 5 peşinat ödemesi ve vade farksız Sur Yapı bünyesinde gerçekleştirilecek ara ödemeler sonrasında kalan bakiye 0,98 vade oranı ile 120 ay banka kredili olarak ödenebiliyor. Projelerde taksitler ise 1.500 TL’den başlıyor.