Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Sur Yapı’dan Mutlu Evler Türkiye kampanyası

Sur Yapı İstanbul ilinde 10 proje ve Bursa ilinde 1 adet proje olmak toplam 11 proje için 600 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunan yeni bir kampanya başlattı.

Kampanyaya dahil olan İstanbul Anadolu yakasında yer alan Muhit Sancaktepe, Şehir Konakları Ümraniye, Yeşil Mavi Maltepe, Gölbahçe Sultanbeyli, İlkbahar Sultanbeyli, Lavender Sancaktepe ve Excellence Koşuyolu projeleri, Avrupa Yakasında yer alan Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City Kağıthane projeleri ile Bursa’da hayata geçirilen Marka Rezidans Bursa projeleridir.

Sur Yapı’nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyasında Muhit Sancaktepe projesinde 600 TL’den başlayan taksitlerle, Şehir Konakları Ümraniye projesinde 900 TL’den başlayan taksitlerle, Yeşil Mavi Maltepe projesinde 990 TL’den başlayan taksitlerle, Gölbahçe Sultanbeyli projesinde 1.360 TL’den başlayan taksitlerle, İlkbahar Sultanbeyli projesinde 1.370 TL’den başlayan taksitlerle, Lavender Sancaktepe projesinde 1.390 TL’den başlayan taksitlerle, Excellence Koşuyolu projesinde 2.130 TL’den başlayan taksitlerle, Bahçeyaka Ispartakule projesinde 670 TL’den başlayan taksitlerle, Topkapı Evleri projesinde 900 TL’den başlayan taksitlerle, Tempo City Kağıthane projesinde 1.200 TL’den başlayan taksitlerle, Marka Rezidans Bursa projesinde 1.150 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı’nın başlattığı “Mutlu Evler Türkiye” kampanyasında teslime kadar sadece 600 TL taksit ve 120 ay vade imkânı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ayrıca liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. İndirimli fiyat üzerinden ise yüzde 15 peşinat alınıyor. Sonrasında ise 120 ay 0,55 vade ile teslime kadar 600 TL´den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor.

11 projede toplam 300 adet daire ile sınırlı olacak Mutlu Evler Türkiye kampanyasından faydalanmak için http://mutluevlerturkiye.suryapi.com.tr/ adresine giderek ilgilendiğiniz projenin altında yer alan formu doldurup Gönder butonuna tıklamak yeterli olacak.

Tel: 444 5 787

Tasinmazhaber.Com