Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sur Yapı’dan “Ödemelere Tam 1 Yıl Sonra Başlayın” kampanyası

Sur Yapı’dan yeni bir başlangıç sloganı ile başlatılan “Ödemelere Tam 1 Yıl Sonra Başlayın” kampanyasına İstanbul’un farklı bölgelerinde yer alan toplam 13 proje dahil edildi.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe, Sur Yapı Topkapı Evleri, Sur Yapı Yeşil Mavi, Sur Yapı Tempo City, Sur Yapı Semt Bahçekent, Sur Yapı Bahçeyaka, Sur Yapı  Excellence Koşuyolu, Sur Yapı Şehir Konakları, Sur Yapı Lavender, Sur Yapı Gölbahçe Evleri, Sur Yapı İlkbahar, Sur Yapı Axis İstanbul, Sur Yapı Exen İstanbul projeleri kampanyaya dahil edilen projeler oldu.

Şimdi Al 1 yıl Sonra Öde kampanyası dahilinde olan projelerden satın alma işlemi yapılması durumunda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vade imkanı da bulunuyor. Kampanya için hazırlanan reklam filmi de yayınlanmaya hazır durumda.

Sur YapıÖdemelere Tam 1 Yıl Sonra Başlayın” reklam filmi

Sur Yapı Muhit Sancaktepe: Sur Yapı tarafından İstanbul, Sancaktepe’de hayata geçirilen proje 18 bin 316 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 7 blokta 68 ile 486 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde toplam 217 adet daire yer alıyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri: İstanbul, Topkapı’da inşa edilen projede 3 ile 11 katlı toplam 8 konut bloğu yer alıyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken projede 49 metrekare ile 456 metrekare arasında değişen 56 farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede ayrıca 29 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Sur Yapı Yeşil Mavi: İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe’de hayata geçirilen proje 19 katlı 4 konut bloğundan oluşmaktadır. Projede 63 metrekare ile 304 metrekare arasında değişen 15 farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Sur Yapı Tempo City: İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane’de inşa edilen projede 61 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Proje Levent ve Mecidiyeköy’e sadece 5 dakika mesafede yer almaktadır.

Sur Yapı Semt Bahçekent: Emlak Konut güvencesi ile Sur Yapı tarafından İstanbul, Bahçekent’te inşa edilen projede toplam 669 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer almaktadır. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen projede dairelerin alanları ise 66 metrekare ile 222 metrekare arasında değişmektedir.

Sur Yapı Bahçeyaka: İstanbul, Ispartakule’de hayata geçirilen projede 52 metrekare ile 443 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Proje Kanal İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadı ve 3. Havalimanı’na yakın bir mesafede bulunmaktadır.

Sur Yapı  Excellence Koşuyolu: Tarihi Yarımada, Adalar ve Kız Kulesi manzarasına sahip proje İstanbul, Koşuyolu’nda inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip dairelerin yer aldığı projede dairelerin alanları ise 57 metrekare ile 387 metrekare arasında değişmektedir.

Sur Yapı Şehir Konakları: Firmanın yatay mimaride hayata geçirdiği bir diğer projesi olan bu proje ile İstanbul, Ümraniye’de hayata geçiriliyor. Projede 60 metrekare ile 269 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Proje Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor.

Sur Yapı Lavender: Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna, TEM’e, Kuzey Marmara Otoyulu’na, hızlı tren hattına ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine komşu bir konumda yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje İstanbul, Anadolu Yakası, Sancaktepe’de yükseliyor. Projede 45 metrekare ile 195 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri: İstanbul, Sultanbeyli’de yer alan proje 6 konut bloğundan meydana geliyor. Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede yer alan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin alanları ise 70 ile 282 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar: İnşası tamamlanmış ve hemen teslim edilen proje İstanbul, Anadolu Yakası, Sultanbeyli’de yer alıyor. Projede 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişen farklı büyüklüğe sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır.

Sur Yapı Axis İstanbul: Teslimlerin hemen yapıldığı ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen projede satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan ofisler 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklere sahipler.

Sur Yapı Exen İstanbul: Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Projede 36 metrekare ile 355 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 daire tipleri yer almaktadır. Proje İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye’de yer almaktadır.

Sur Yapı projelerinden daire sahibi olmak isteyenler firmanın İstanbul, Antalya ve Bursa’da yer alan toplam 12 adet satış ofislerinden birini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

İstanbul Anadolu Yakası Satış Ofisleri

Excellence Koşuyolu Satış Ofisi: Acıbadem Mahallesi Dostozan Sokak No:1 Koşuyolu-Kadıköy / İstanbul

Metrogarden Satış Ofisi: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye / İstanbul

Yeşilmavi Satış Ofisi: Zümrütevler Mahallesi Yabanlalesi Sokak No:4 Maltepe / İstanbul

Lavender Satış Ofisi: Eyüp Sultan Cad. Deha Cad. No: 2/3A Sancaktepe / İstanbul

Muhit Sancaktepe Satış Ofisi: Abdurrahmangazi Mah. Güleryüz Cad. No: 23 Sancaktepe / İstanbul

Exen İstanbul Satış Ofisi: Çamlıca Bölgesi Tantavi Mah. Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye / İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Satış Ofisleri

Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi Satış Ofisi: Merkez Mah. Cendere Cad. No: 28 Kağıthane / İstanbul

Axis İstanbul Satış Ofisi: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. No:2 Eyüp / İstanbul

Bahçeyaka Satış Ofisi: Ispartakule Mevkii Tahtakale Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi, No:8 Avcılar / İstanbul

Semt Bahçekent Satış Ofisi: Orhangazi Mahallesi, Mercedes Bulvarı, Mercedes-Benz Fabrikası Önü, Bahçekent Mevkii Esenyurt / İstanbul

Antalya Satış Ofisi

Sur Yapı Antalya Satış Ofisi: Kepez Mah. 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi No: 2/1 Kepez – ANTALYA

Bursa Satış Ofisi

Marka AVM Satış Ofisi: Odunluk Mahallesi, Mihraplı Caddesi, BP Karşısı, No:6/A Nilüfer / Bursa

Tel: 444 5 787