Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı’dan yeni kampanya

Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenler için uygun vade seçeneklerinin yanında ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlatıyor.

İstanbul’un 9 ilçesinde, değişik konseptlerden oluşan 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan kampanyayla alıcılar ödemeye bir yıl sonra başlayabiliyor.

İstanbul’daki 12 konut projesinde 120 ayda 0,98; 60 ayda ise 0,59 vade oranının uygulanacağı ve ödemelerin daha sonra başlayacağı kampanya kapsamında alıcı evini alıyor, peşinat ve taksitleri ödemeye ise tam bir yıl sonra başlıyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde de yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Sur Yapı Antalya projesi de kampanyaya dahil edildi

Kepez-Santral bölgesinde inşa edilen Antalya projesinde de ilk yıl taksitsiz, peşinatsız, ara ödemesiz ödeme fırsatı sunuluyor. Ödeme planında konut alıcıları, daire bedelinin yüzde 70’lik kısmı için 1,45 vade oranında banka kredisi kullanarak ilk yıl ödeme yapmayacak. Bir yılın sonunda ise 108 ay süresince kredi taksitleri ödenecek. Kalan yüzde 30’luk kısmı için de birinci ve ikinci yıl yüzde 15’lik iki ara ödeme yapılacak.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, yılın kampanyasını yapmaya çalıştıklarını söyledi. Elmas “İstanbul’un iki yakasındaki 12 projemizde ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Antalya projemizle geniş bir portföy sunuyoruz. Hemen teslim projeler de dahil. Bahar havasını sektöre yansıtmak istiyoruz. Sur Yapı güvencesiyle finanse ettiğimiz kampanya özverili yaklaşımımızın bir yansıması oldu. Kampanya bünyesinde konut alıcısı gelip istediği projeden evini seçecek. Peşinatını, taksitlerini 1 yıl sonraya erteleyecek ve 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Böylelikle 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmamış ve tasarruflarına dokunmamış olacak” diye konuştu.

Sur Yapı Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk Kampanyası kapsamında yer alan projeler şöyle:

Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Ispartakule’de Bahçeyaka, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Maltepe’de Yeşil Mavi, Koşuyolu’nda Excellence Koşuyolu, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar,

Antalya’da Sur Yapı Antalya projesi, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar hemen teslim konut projeleridir.