Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı’ya “En İyi Yapı İnşaat Firması” ödülü

Sur Yapı ödüle doymuyor, daha öncede bir çok ödüle layık görülen Sur Yapı bu kez de yeni bir ödüle daha layık görüldü.

Firmaya 2019 yılında beşincisi yapılan etkinlikte “Türkiye Gençlik Ödülleri” tarafından yapılan açık halk oylaması sonucu gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde ödüle layık görüldü. Yapılan oylama da firma sıralamada ilk sırayı yer alarak birinci oldu. Hayata geçirdiği bütün projelerinde uygarlığın mimarı sloganı ile hareket eden Sur Yapı, nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına olan katkısıyla gençlere kapılarını açmaya, bilgi ve tecrübelerini aktarmaya devam edecek.

2019 yılının Şubat ayında başlayan etkinlik 1 Nisan 2019 tarihinde sona erdi. Bir çok büyük firmanın yer aldığı kategori içerisinde gençler, yüzde 50.00 (11 bin 916) oy ile “En İyi Yapı İnşaat Firması” olarak Sur Yapı firmasını ilk sıraya taşıdı.

Üniversite öğrencilerinden büyük ilgi

Sur Yapı tarafından Antalya, Kepez İlçesi, Santral bölgesinde hayata geçirdiği Sur Yapı Antalya projesi eğitim alanında da adından bahsettirdi. Projeye üniversiteli öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin teknik bilgilerinin daha iyi olması ve deneyim kazanmaları amacıyla projeye geziler düzenlemektedir.

8 milyarlık yatırımla Antalya, Kepez’de inşa edilen proje Türkiye’nin örnek kentsel dönüşüm projesini olarak dikkat çekiyor. 1 milyon 300 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Antalya şehrinin tarihi dokusuna, şehrin özüne uygun olarak gerçekleştiriyor. 19 bin bağımsız bölümden meydana gelen projede daireler, ofisler, home office’ler, iş yerleri, çarşılar, okullar, camiler, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkı alanlar yer alacak. Proje ayrıca 2018 Green GOOD DESIGN ödülünü almaya hak kazandı.

Sur Yapı Antalya projesi bunların dışında ayrıca Management Plus tarafından her sene düzenlenen 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde “En iyi Dönüşüm Projesi” seçildi.