Kategoriler
Proje Haberleri

Şura Towers satışları devam ediyor

Şura Grup firması tarafından Antalya İli,  Alanya İlçesi, Mahmutlar Beldesi’nde hayata geçirilen Şura Towers projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları ise Euro bazında ise 65 bin Euro’dan başlıyor.

Proje özellikleri neler?

4 bin 74 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 3 konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 165 daire mevcuttur. Alanya konut projesinde 1+1 ve 2+1 tip daireler yer almaktadır. 1+1 tip daireler 60 ile 80 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. 2+1 tip dairler ise brüt 120 ile 155 metrekare olarak tasarlandı. Blokların iki tanesi 8 katlı, diğer blok ise 12 katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Binalarda jeneratör, müzik sistemi, yangın alarmı, sıcak su sistemi, merkezi ısıtma, uydu sistemi, fiber internet, 7 / 24 güvenlik, asansör gibi özellikler yer alıyor. Dairelerde ise televizyon, buzdolabı, klima, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre fırın, mobilya grubu, duşakabin gibi özellikler mevcuttur.

Şura Towers fiyatları ne kadar?

Projedeki 1+1 tip dairelerde satılık daire fiyatları 65 bin Euro’dan başlıyor 95 bin Euro’ya kadar yükseliyor. 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 87 bin 500 Euro’dan başlıyor 160 bin Euro’ya kadar yükseliyor. Projede TL olarak fiyatlar ise 600 bin TL’den başlıyor 1 milyon 500 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Sosyal alanlar neler?

Şura Towers Alanya projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, oyun salonu, kafeterya, çocuk oyun parkı, sinema salonu, restoran, buhar odası, masaj salonu, jakuzi gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Mahmutlar Beldesi, Alanya / Antalya adresinde yer alan proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0541 934 64 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version