Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sydney Garden lansmana özel yüzde 0,79 faiz

Taham Yapı’nın çalışmalarını başlattığı Sydney Garden projesi, Bursa’da yükseliyor.

Dört katlı beş adet blok içerisinde toplam 58 daireden oluşan projenin alanı 5 bin 465 metrekare genişliğinde bulunuyor. Nilüfer’de inşa edilen projede lansmana özel 299 bin liradan başlayan fiyatlarla ve yüzde 0,79 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde teslimlerine başlanması planlanan projede, açık otopark ve sosyal tesisler de bulunuyor. Projedeki açık otoparkta her daireye bir otopark alanı düşüyor.

Açık ve kapalı sosyal tesislerin yer aldığı Sydney Garden projesinde çocuk oyun parkı bulunuyor. Özel peyzaj tasarımının yapıldığı site alanında açık havuzu da yer alacak.

Sydney Garden daire alternatifleri

Sydney Garden projesindeki daire tipleri 3+1 normal ve 3+1 dubleks olmak üzere ikiye ayrılıyor. Projedeki her iki daire tipi de brüt 135 (net 122) metrekare genişliğinde inşa ediliyor. Dubleks tipindeki dairelerden farklı olarak normal daire tiplerinde ebeveyn banyosu yer alıyor.

Normal daire tiplerindeki teras genişliği 17.40 metrekareyken arka balkon genişliği 6.10 metrekare genişliğinde bulunuyor. Projedeki dubleks daire tiplerinin alt katında hol, salon, mutfak, lavabo, teras bulunurken üst katında hol, oda, ebeveyn odası, genel banyo ve arka balkon yer alıyor.

Dubleks daire seçeneklerinde, teras 11.90 metrekare genişliğinde inşa edilirken arka balkon ise 7.50 metrekare genişliğinde hayata geçiriliyor. Projeye göre, dubleks tipindeki daireler, yapıların dördüncü katında bulunuyor.

Projedeki ödeme seçenekleri

Sydney Garden projesinde lansmana özel yüzde 0,79 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki konutlar 299 bin liradan başlıyor.

Ayrıca, yurt dışında yaşayan Türkiye vatandaşlarına da satış ve satış sonrası birçok hizmet imkânı bulunuyor. Buna göre Almanya’da yaşan Türkiye vatandaşına ihtiyaç kredisi kullanımında destek sunuluyor. Peşin ücret ödendikten sonra vadeleri avro kurundan ödeme imkânı tanınıyor. Ayrıca, ödemelerde havale ve EFT masrafı bulunmuyor.

Sydney Garden nerede bulunuyor?

Proje; 30 Ağustos Zafer Mahallesi, 52. Sokak, Kayapa Çamlık Mevkii, Nilüfer / Bursa açık adresinde inşa edilirken projenin satış ofisi; 30 Ağustos Zafer Mahallesi, Kâzım Karabekir Caddesi, 58. Sokak, No: 4/A posta adresinde bulunuyor.

Projenin detaylarına “+90 224 494 20 66” numaralı satış ofisini arayarak ulaşabilirsiniz.