Kategoriler
Genel

Tabanlıoğlu Mimarlık en etkili 5 mimar arasında

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’nin uluslararası mimarlık alanındaki en önemli markası olarak kabul edilmiştir. Söz konusu mimarlık, gerçekleştirdiği projelerle mimarlık dünyasının beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Ayrıca Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların ve bölgede son zamanlarda yapılan binaların değerlendirdiği birçok yarışmada ödüle layık görülmüştür. Son olarak da Ortadoğu mimarlık dünyasının en iyilerini bir araya getiren The Desing Story tarafından, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasında gösterilmiştir.

Tabanlıoğlu Mimarlık, özellikle ülkemizde ürettikleri mimarlık ile Ortadoğu mimarlık dünyasının vizyonuna büyük oranda katkı sağlamıştır. “Yer”in özgünlüğünü ve “gereksinimlerin” bireyselliğini vurgulayan mimari anlayışla; yenilikçi, verimli ve ekonomik olarak uygulanabilir tasarım alternatifleri sunmaktadır. Söz konusu şirket, ağırlıklı olarak Türkiye, MENA ve BDT Ülkelerinde 120’ye yakın mimarla faaliyet göstermektedir. Olumlu bir kentsel etki yaratan projeleriyle hem yerel hem de uluslararası kullanıcıların dikkatini çeken yüksek kaliteli kentsel alanlar tasarlamaktadır.

Tabanlıoğlu Mimarlık AKM projesi

Tabanlıoğlu Mimarlık, yaşam kalitesini arttırma potansiyeliyle İstanbul başta olmak üzere birçok farklı kentte proje üretmektedir. Projeleri kentsel gelişime hız kazandırmış ve olumlu örnekler oluşturmuştur. Ayrıca bu yapılar bulunduğu bölgelerin imgesi haline gelmiştir. Projelerin birçoğu ilk olmalarıyla beraber özendirici, yönlendirici özellikler içermektedir. Bunun yanı sıra, mimari ve sosyal anlamda ait oldukları dönemi ve yeri yansıtmaktadır. Bu mimarlık, son üretimi olan yeni AKM projesinde de yapının mimari estetiğinde değişiklik yapmadan, bir 20. yüzyıl yapısını 21. yüzyıla taşımaktadır. Ayrıca kentlinin yapıya ve özünde kültür ve sanat faaliyetlerine daha kolay ulaşımı sağlamayı hedeflemiştir. Ayrıca çağdaş mimari düzenlemeler ile etkinlik mekanlarının niteliğini geliştirmeyi, yapıyı kullanan sanatçı ve diğer çalışanlar için çağdaş bir ortam sağlamaktadır. Bununla birlikte güncel sanat ve kültür programlarına uygun duruma getirmeyi amaçlamıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…