Kategoriler
Proje Haberleri

Tablo Adalar Maltepe ön talep topluyor

Konut projesi Vakıf GYO firması tarafından İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Başıbüyük mahallesinde hayata geçirilmektedir. Tablo Adalar Maltepe projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede dairelerin iskanı alınmış olup satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Henüz tanıtım aşamasında olan projede daire özellikleri ve fiyatları belirlenmemiştir. İstanbul Tablo Adalar fiyat listesi detaylarına ilerleyen günlerde haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Maltepe konut projesi 15 bin 268 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi Başıbüyük Mahallesindeki 67 bin 861 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Projenin yapı ruhsatları alınmış olup, inşaatı ve ihale çalışmaları devam etmektedir. Daireler lüks donanımlara sahip olup deniz ve adalar manzaralıdır.

Vakıf GYO Tablo Adalar konut projesinde toplam 316 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde 316 adet konutun dışında ayrıca  1 adet ticari ünite de yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde yer alacak daire tipleri de belirlenmemiştir. Vakıf GYO, bu proje için 350 milyon liralık bir anlaşmanın imzalandığı belirtti.

Maltepe konut projesinde güvenlik, kameralı güvenlik, deniz ve adalar manzarası gibi bir çok özellik yer almaktadır.  Konut projesinde yer alan konut bloklarında asansör de yer almaktadır. İstanbul Tablo Adalar projesinde daire tipleri, daire büyüklükleri, ödeme planı, daire fiyatları henüz belli değildir. Tüm bu bilgiler belli olduğunda bilgiler Tasinmazhaber.Com sitemizde yer alacaktır.

Tablo Adalar Maltepe nerede yer alıyor?

Konut projesi Maltepe, Başıbüyük Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje E-5 karayoluna ve M4 Metro İstanbul hattına yakın konumda yer almaktadır. Vakıf GYO projesi Zümrütevler Mahallesi, Emek Caddesi, Maltepe / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 265 40 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version