Kategoriler
Proje Haberleri

Taç Premium ödeme planı

Antalya ilinin Kepez ilçesinde Taç Premium projesi hayata geçiriliyor. İnşaat aşamasında olan proje Samut İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi, merkezi lokasyonu itibariyle ilgi görüyor.

Taç Premium projesi dokuz katlı bloklardan meydana geliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin çalışmalarının önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor. Projede yer alan konutlar alıcılarına kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunuyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 319 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar bulundukları konum itibariyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Söz konusu olan proje Antalya’nın Kepez ilçesinde yükseliyor. Taç Premium projesinde bulunan konutlar Yeni Emek Mahalle, 2566. sokak no:23’te konumlandırılmış durumda.

Söz konusu olan projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak planlanmış durumda. Taç Premium projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde konutlar yer alıyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 60 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 konutlar ise 116 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu konutlardan 3+1 olanlar ise 135 metrekare ve 165 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişecek şekilde ücretlendirildi. Taç Premium projesinde yer alan 1+1 konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutlar ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Konutlardan 3+1 olanlar ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutlara Halkbankası’nda 60 ay 0.98 faizli kredi ile sahip olabilirsiniz.

Söz konusu olan projedeki konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.