Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Tahincioğlu 2 projesiyle “Şimdi al 2019’da öde” kampanyasına katıldı

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına Tahincioğlu’da iki projesiyle katıldı.

Tahincioğlu, Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde kampanyasına Nidapark Kayaşehir projesi ve Nidapark Küçükyalı projesiyle katıldı.

Nidapark Kayaşehir projesi Zümrüt, Elmas ve Yakut olmak üzere toplam 3 etaptan meydana geliyor. Projede toplam 843 adet daire, 28 adet cadde dükkânı, ofis bloğu ve AVM yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Sedef ve Nidapark Küçükyalı Burgaz etaplarından meydana gelen Nidapark Küçükyalı projesi konut ve ticaret alanları yer alıyor Projede ayrıca okul, meydan ve park alanları da bulunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

14 Eylül 2017 ile 31 Ekim 2017 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ya göre konut sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek, kalan yüzde 80’lik tutar için ise banka kredisi kullanabilecek. Kredi taksit ödemeleri 2019 yılı Ocak ayı içerisinde başlayacak.

Nidapark Küçükyalı projesi Emlak Konut GYO’nun 01 Şubat 2017 tarihinde başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyasıyla birlikte ön satışa çıkmıştı. Bu kampanya da ise hem Nidapark Kayaşehir hem de Nidapark Küçükyalı projelerinin 2. fazları dahil ediliyor.

Tasinmazhaber.Com