Kategoriler
Emlak Haberleri

Tahincioğlu Dubai Cityscape’ye 2 proje ile katıldı

Tahincioğlu 2017 yılı Eylül ayında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’na bu yıl da 2 adet proje ile katıldı.

Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu, Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2017 Fuarı’nda bu yıl da 2 farklı projesiyle katıldı. İstanbul’da önemli bir konumda yer alan projelerini Cityscape Global 2017 Fuarı’nda görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı.

 

Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesi ve yakında Türkiye’de lansmanı gerçekleştirilecek olan Nidapark Bomonti projelerini Cityscape’te görücüye çıkarttı.

İstanbul Anadolu yakası, Küçükyalı’da yer alan Nidapark Küçükyalı projesinin ticaret-konut alanları ile birlikte okul, meydan belediye hizmet ve park alanlarından meydana geliyor.

Nidapark Küçükyalı projesi 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tiplerdeki ve büyüklüklerdeki daire ve ofislerden meydana geliyor.

Nidapark Küçükyalı projesinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı, zaman meydanı, kent agorası gibi alanlar yer alıyor.

Yakında lansmanı yapılacak olan Nidapark Bomonti projesi ise İstanbul ili, Bomonti’de yer alıyor. Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan meydana gelen Nidapark Bomonti projesi Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir konumda yer alıyor.