Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Tahincioğlu kampanyaya iki projeyle destek veriyor

Tahincioğlu, gayrimenkulde Türkiye’nin önde gelen lider şirketleri olma özelliğini bugün bile koruyor. Yakın zamanda açıklanan konut kredisi destek paketine istinaden, Emlak Konut GYO tarafından yapılan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına katılım sağlayan şirketlerden biri oldu. Alıcıları prestij sahibi etmek gibi önemli özelliklere nail eden Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleriyle katılım sağlayan şirket, müşterilerinin hayallerine yanıt verdi.

Tahincioğlu eşliğinde İstanbul’da yeni bir başlangıç

Emlak Konut GYO güvencesi ve Tahincioğlu liderliği ile İstanbul’da hayat bulan Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleri üzerinden kampanya başlatılıyor. “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla yola çıkan Emlak Konut GYO’ya katılım sağlayanlardan birisi Tahincioğlu oldu. Başarılı konut projeleriyle adından bir kez daha söz ettirmeyi başaran şirket, konut kredisi kampanyasına dahil olduğunu açıkladı. Daha önce müşterilerinin doğrultusunda hizmet vermeyi kendine motto edinmiş olan sektör öncüsü, belirlenen iki projeden daire almak isteyen kişilere yeni fırsatlar getirdi. Buna göre, kişiler satın aldıkları belirli proje üzerinden ödemelere 3.yıldan itibaren başlıyor. Yüzde 5 peşinat ile başlayan süreçte, aynı zamanda belirlenen satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirim sağlanacak. Kampanyaya katılım sağlayanlar isteğe göre ödemelerini 24 ay erteleme yoluna gidebilir ve 170 ay yüzde 0,79 vade farkından yararlanabilir. Ayrıca ödeme seçeneğinden yararlanan kişilerin ilk 2 yıla ait masrafları da alınmıyor.

Hayallere kavuşmak için ufak adımlar atılmalı

Normalleşme sürecinin başlatıldığı Türkiye genelinde, geçtiğimiz günlerde duyurulan konut kredi faiz oranlarındaki indirimler hayallerini ertelemek zorunda kalanları harekete geçirdi. Sektörde son yıllarda yaşanan dengesizliğin kamu bankaları tarafından sağlanan desteklerle olumlu seyre kavuştuğunu belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, zorlu sürece ilişkin değerli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, içinden geçtiğimiz olumsuz sürece karşı sektörde yaşanan duraksamaların doğruluğundan söz eden Başkan; piyasalar üzerinde yaşanan hareketlenmenin gayrimenkul sektörü üzerinde de hızla toparlanmanın habercisi olabileceğinden söz etti. İnsanların sosyal izolasyona ait döneme ilişkin evlerinde yaşadıkları süre içerisinde beklentileri yükselirken; ortaya çıkan yeni projelerin bu nedenle karma kullanımlı olması dikkat çekiyor.

“Palladium Cadde Küçükyalı” tercihlerde daima ilk sırada

Nidapark Küçükyalı projesinde gerçekleştirilen sosyal imkanların spor salonlarından çocuk parklarına, alışveriş caddelerinden tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek alanlara sahip olması, konut projesini diğerlerinden birçok fark ile öne çıkarmakta. 2020 yılının ilk aylarında kalite simgesi haline gelen “Palladium” markasının proje içerisine aktarılmasıyla birlikte ortaya başarılı bir yaşam alanı çıkarıldı. Mağaza, restoran ve kafelerin yer alacağı 350 metre uzunluğuna sahip alışveriş caddesi, ‘Palladium Cadde Küçükyalı’ adını almıştır. Konumu ve donatıları itibariyle buranın Anadolu yakası üzerinde yeni cazibe merkezi haline geleceğini aktaran Başkan; Palladium Cadde üzerindeki pek çok mağazanın isteğe cevap verebileceğini söylüyor. Aynı zamanda da yaşam sakinleri için alışveriş yapmak bir külfet haline gelmeyecek. Dışarı çıkıp yoğun trafik akışına girmenin ortadan kalkacağı proje genelinde, Küçükyalı’yı seçen hane sakinleri için alışveriş fırsatları ayağına kadar getiriliyor.

Nidapark Küçükyalı projesinde adeta yok yok!

İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirilen konut projesi, toplamda 12 bloğu ve 4 ofis kulesiyle hayata geçti. İçerisinde 1+1 daireler kadar 5+1 dubleks dairelerin bulunması ise kalabalık aileleri heyecanlandırıyor. Çevresinde bulunan ticaret-konut alanları, okul, meydan, belediye, hizmet ve park alanları, Nidapark Küçükyalı projesini diğer projelerden kolayca sıyrılmakta. İçerisinde bulunan her etaba uygun yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları sağlıklı bir yaşamın kapılarını sonuna kadar açıyor. 7’den 70’e isteklerin gözetildiği konutlar üzerinde çocuk oyun kompleksi, kent meydanı ve parklar yaratıldı. Az katlı mimarisi ve geniş teraslarıyla adından sıkça söz ettiren konutlar, aynı zamanda estetik mimarisi ile dikkat çekiyor.

Proje içeriğinde; Nidapark Küçükyalı Heybeli, Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Burgaz, Nidapark Küçükyalı Sedef ve Nidapark Küçükyalı Mahalle olmak üzere 5 ayrı etaba hayat verildi. Anadolu yakasının elit kesimlerinden olma özelliğini bulunduran Küçükyalı, aynı zamanda konumu itibariyle diğer projelere fark atmaktadır.

Palladium Cadde Küçükyalı projesinin ana meydan ile bağlantısının kurulmasıyla birlikte Küçükyalı metre durağına ulaşımlar oldukça kolay. E-5 Karayolu yan yol üzerinde yer alırken, E-5 ile Bağdat Caddesi (minibüs yolu) arasında yer almakta olan proje, deniz ulaşımında da kişilere önemli derecede kolaylıklar kazandırıyor. Bostancı İskelesi ile arasında 3 kilometre bulunan Nidapark’ın, Sabiha Gökçek Havalimanı ile arasında 25 dakika bulunmaktadır. İlerleyen döneme ilişkin M4 Metro hattının ilave istasyonları aktif hayatına başlayacak ve havalimanına olan mesafe daha da kısalacaktır.

Nidapark İstinye projesinde yatay mimari dikkat çekiyor

Yatay mimarisi ile az katlı bahçeli ve geniş terasların hayat bulduğu Nidapark İstinye projesi, kampanyaya dahil olan bir diğer konut projesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Butik konsept sayesinde göz yorgunluğunun önüne geçen yapılar, toplamda 50 bin metrekare özel koru alanına sahip. Emlak Konut GYO’nun kampanyasına dahil olarak, hayalleri süsleyen Nidapark İstinye üzerinden kolay bir şekilde ev sahibi olmak mümkün hale geldi. Proje içerik bakımından tıpkı Nidapark Küçükyalı’da olduğu gibi oldukça geniş imkanlara sahiptir. Sosyal donatıların estetik mimari ile buluştuğu İstinye üzerindeki konutlar, kampanyaya dahil olarak beklentileri kolaylıkla karşılıyor.