Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Türkiye’nin ilk kamu ve özel sektör işbirliği ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi olan Taksim 360 projesinin ilk etabındaki ofis bloklarında yaşam başladı.

Beyoğlu Belediyesi ve Gap İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin ilk etabındaki ofis bloklarında ilk anahtar teslimleri de gerçekleştirilmiş oldu. Anahtar teslimleri 22 Mart Cuma günü yapılan törenle gerçekleştirilmiş oldu.

Yatırım değeriyle adından söz ettiren, bu sebeple de yerli ve yabancı yatırımcıların odak noktasında yer alan Taksim 360 ofis alanları, 63 metrekare ile 630 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlandı.

İlk çalışmalarına 2004 yılında başlanan Taksim 360 projesinin yüzde 10’luk bölümünden meydana gelen 1. etapta yer alan ofis blokları satışa çıkarıldı. Satışa sunulan ofis bloklarındaki toplam 96 adet ofis, doktor, avukat, mali müşavir, sanatçı gibi meslek gruplarından önde gelen isimler tarafından tercih edildi.

25 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Taksim 36 projesi Taksim Meydanı’na 350 metre, İstiklal Caddesi’ne ise sadece 180 metre mesafede bulunuyor. Toplam 971 adet bağımsız bölümden meydana gelen projede 16 bin metrekare kiralanabilir ticari alan bulunuyor.