Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Taksim 360 projesinin satış ofisi dijitale geçti

Beyoğlu Belediyesi ve Çalık Gayrimenkul’ün ortaklaşa imzasının bulunduğu Taksim 360 projesinin satış ofisi dijital ortama geçti. Ofis, rezidans, konut ve mağazaları içeren projedeki satış ofisi;  WhatsApp, Telegram, Skype, FaceTime, Microsoft Teams, Zoom gibi programlarının yanı sıra çağrı yoluyla da hizmet veriyor.

Teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki satış ofisiyle görüntülü çağrı yapılabiliyor.

Satış ofisi, potansiyel müşterilerine, satış ofisinde görüp edinebilecek bütün bilgileri dijital kanallar aracılığıyla vermeye başladı. Projeden konut almak isteyenler, satış ofisine Türkiye’nin her yerinden bağlanabilecek.

Projenin dijital satış ofisine nasıl ulaşılır?

Konu hakkında detaylı bilgi için “+90(532)010 03 60” telefon numarasına çağrıda bulunabilirken WhatsApp ve Telegram üzerinden bu hatla iletişime geçilebiliyor. Ya da projenin internet sitesinden iletişim için form doldurulabiliyor.

Tarlabaşı’na konumlandırılan Taksim 360 projesinin dijital satış ofisine bağlanmak üzere formu doldurmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Taksim 360 projesi nerede?

Beyoğlu’nun merkezî bir konumunda bulunan projede, dokuz adet blok yer alıyor. Arsa alanı 25 dönümlük olan proje, dokuz ada üzerinde toplam 165 bin metrekare büyüklüğündeki inşaat alanına ve 220 metre değerindeki cephe uzunluğuna sahip durumda.

Kamu kurumun ve özel şirketin iş birliğiyle hayata geçirilen ilk ve en büyük proje olma özelliğini taşıyan Taksim 360 projesi, 18’inci Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın altı önemli projesi arasında en iyi “Kentsel Yenileme” projesi niteliğine layık görüldü.

Tarihi mimariye sahip proje, Taksim Meydanı’na 350 metrelik, İstiklal Caddesi’ne 180 metrelik mesafelerde bulunuyor. Proje alanından Nişantaşı’na beş dakikada, Karaköy’e ise iki dakikada ulaşılabiliyor. Proje, İstanbul Boğazı’na 10 dakikalık, Atatürk Havalimanı’na 35 dakikalık uzaklıklarda bulunuyor.

Projenin açık adresi

Taksim 360 projesi; Tarlabaşı Bulvarı, No: 150-170, Beyoğlu/İstanbul açık adresinde bulunuyor. Aşağıdaki telefon numarasını arayarak veya bağlantıdaki iletişim formunu doldurarak proje hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz:

Telefon: +90(532)010 03 60

İletişim Formu: http://www.taksim360.com.tr/tr/dijital-satis-ofisi