Kategoriler
Proje Haberleri

Talas Nirvana Life Kayseri’de yükseliyor

Kayseri’de inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Demirgüç İnşaat firması tarafından Kayseri İli, Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilen Talas Nirvana Life Kayseri projesinde satışlar başladı.

Proje özellikleri neler?

10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje zemin kat + 13 normal katlı iki konut bloğundan meydana geliyor. Konut projesinde üç farklı daire tipine yer veriliyor. Projede 3+1, 3.5+1 dubleks ve 4+1 tip daire seçenekleri yer alıyor.

Projede yer alan konut bloklarında dairelerin dışında ayrıca zemin katlarda ticari üniteler yer alıyor. 5 bir blokta, 8 adet diğer blokta olmak üzere toplam 13 adet ticari ünite yer alıyor. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise brüt 175 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 3+1 daireler 175 metrekare olarak tasarlandı. 3.5+1 tip daireler 180 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler ise 198 metrekare olarak tasarlandı.

Talas Nirvana Life Kayseri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları 585 bin TL civarından başlıyor. Brüt 175 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 585 bin TL’den başlıyor. 180 metrekare büyüklüğündeki 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 640 bin TL’den başlıyor. 198 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 735 bin TL’den başlıyor.

Kişiye özel tasarım imkanı sunulan projede banka kredisi olmadan kişiye özel esnek ödeme planı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, açık otopark gibi alanlar yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Talas Nirvana Life Kayseri projesinin 2022 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje Mevlana Caddesi, Karasu Caddesi, Talas / Kayseri adresinde yer alıyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…