Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Tam Pendik’de Anneler Günü’ne özel indirim

Setup İnşaat tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Pendik İlçesinde hayata geçirdiği Tam Pendik Evleri projesinde Anneler Günü’ne özel indirim kampanya başlatıldı.

3 bin 640 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Setup İnşaat tarafından başlatılan Anneler Günü’ne özel indirim kampanyasında daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Anneler Günü’ne özel indirim kampanyasında yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar 36 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca yüzde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. Tüm bu ödeme seçeneklerinin dışında ayrıca yüzde 5 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Sınırlı sayıda daire için geçerli olacak bu kampanyada yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 TL’den, satılık daire fiyatları ise 365 bin TL’den başlıyor.

Şirket bünyesinde sunulan ödeme kolaylıklarının da bulunduğu projenin birinci etabı Mart 2019’da teslim ediliyor.

9’ar katlı 3 bloktan meydana gelen Tam Pendik projesinde ilk etabında 129 adet daire, toplamda ise 700 adet daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilen projede 2+1 daireler 97 ile 113 metrekare ve 3+1 daireler ise 122 ile 137 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

İlk etabının 2019 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanan Tam Pendik projesinde aidat bedeli ise 150 TL olarak belirlendi.