Kategoriler
Proje Haberleri

Tamsa Fiana Evleri Karşıyaka satışları devam ediyor

Tamsa Fiana Evleri geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Tamsa İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje kapsamında 1 adet stüdyo daire, 3 adet 1+1 daire, 2 adet 2 + 1 daire ve 3 tane 3 + 1 daireler bulunmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Karşıyaka Fiana Evleri projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Seramik zemini olan bu ev modern görünümü ile sunmaktadır. Geniş mutfağının içerisinde ankastre fırın bulunmaktadır. Banyosunda duşa kabin bulunduran bu ev oldukça konforludur. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör bulunmaktadır. Site içerisinde otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Ayrıca sizlere şehir manzarası sunan bu evleri detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Ayrıca evlerin içi ve dışı modern tarzda döşenmenin yanı sıra geniş ve konforludur. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Aynı zamanda ısıtma sistemi olarak ısı pompası kullanılmaktadır. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Tamsa Fiana Evleri konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sağlık olarak eczaneye ve hastane yakın olması oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda park gibi vakit geçirmeniz için olan yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda semt pazarına da yürüme mesafesi ile ulaşmak mümkündür. Şehir merkezine ve belediye de yakın olan bu ev sizlerin ihtiyaçları kapsamında konumlandırılmıştır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Ayrıca dolmuş ve minibüste tercihiniz olabilir. Ana yola ve caddeye de kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Sizlere bu evler konumundan dolayı şehir manzarası sunmaktadır.

Stüdyo daire brüt 55 metrekare net 45 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı 465 bin 205 lira civarındadır.

1 + 1 dublex daire brüt 75 metrekare, net 65 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 588 bin 441 bin liradır.

Teraslı 1 + 1 daire brüt 89 metrekare, net 75 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 629 bin 401 liradır.

Diğer satılık 1+1 daire brüt 70 metrekare, net 60 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 670 bin 39 liradır.

2+1 dublex olan ev brüt 145 metrekare, net 130 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 762 bin liradır.

Diğer 2 + 1 daire ise brüt 94 metrekare, net 81 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 844 bin liradır.

3+1 daire brüt 115 metrekare, net 100 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 1 milyon 263 bin 803 liradır.

Diğer 3+1 daire ise brüt 144 metrekare, net 130 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 1 milyon 304 bin 764 liradır.

Bu şekilde Tamsa Fiana Evleri projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 894 78 39 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…