Kategoriler
İhaleler

Tanyer İnşaat Urla Bademler ihalesini kazandı

Tanyer İnşaat, Milli Emlak aracılığıyla Urla, Bademler’de satışa sunulan 44 dönümlük konut, ticaret, turizm imarlı arsanın ihalesini kazandı. Tanyer Yapı, ihalede 45 milyon TL ile en yüksek teklifi vererek arsanın sahibi oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak dairesi aracılığıyla Urla, Bademler’de yer alan arsa ihaleye çıktı. Arsa ihalesi 28 milyon 705 bin TL’lik açık artırmayla satışa sunulmuştur. Urla Bademler bölgesinde bulunan arsanın ihalesini Tanyer İnşaat kazanmıştır.

Tanyer İnşaat Tan Urla Projesi büyüdü

Tanyer İnşaat, 45 milyon lira bedelle arsanın yeni sahibi olmuştur. Ayrıca Tanyer Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer konu hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Başkan Tanyer, hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, Tan Urla’nın yanındaki bu araziyle beraber, projenin daha geniş kapsamda ve çeşitli fonksiyonları olan özelliğe kavuştuğunu vurgulamıştır.

Tanyer İnşaat firması, Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla iç içe isteyenlerin isteklerine yanıt vereceklerini belirtmiştir. Ayrıca, bu yeni satın alımla beraber konut sayısında da artış olacağını söylemiştir. Böylece projenin hem ülkemizde hem de yurt dışında ilgi odağı olduğunu vurgulamıştır. Münir Tanyer, Tanyer Yapı olarak Urla Bademler Köyü’nün karşısındaki Tan Urla projesiyle ile önemli detaylara değinmiştir. Tan Urla beraber modern mimari ve otantik köy hayatının faktörlerini buluşturacaklarını da belirtmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

“Tanyer İnşaat Urla Bademler ihalesini kazandı” için bir yanıt

Insaat basladimi bilgi verebilirmisiniz fiyat hakkinda tesekkurler hayirlisi olsun

Yorumlar kapatıldı.