Kategoriler
Kampanyalar

Tarabya Vadi Konakları kampanyalı fiyatlarla satışta

Ayrıca Tarabya Vadi Konakları projesinde sınırlı sayıda konut için uygun fiyatlı satışlar başladı. Proje Uzman Group firması tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Sarıyer İlçesi, Tarabya’da hayata geçiriliyor. Peki projede kampanya şartları neler? Projede daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

15 bin 300 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 11 konut bloğundan meydana geliyor. Tarabya konut projesinde toplam 256 adet konut mevcuttur. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje ayrıca ulaşım ve sosyal imkanlar açısından adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Ayrıca projenin hemen teslim durumundaki konutları da mevcuttur. Projede yer alan bloklar beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Tarabya Vadi Konakları projesi bünyesinde toplam 256 adet konut mevcuttur.

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Tarabya Vadi Konakları projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlandı.  Ayrıca konutlar 90 metrekare ile 318 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.

Tarabya Vadi Konakları fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiştir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon 920 bin TL’den başlamaktadır.

182 metrekare hemen teslim 2+1 daireler 3 milyon 920 bin TL’den satışa sunuluyor.

186 metrekare 2+1 dubleks daireler 4 milyon 120 bin TL’den satışa sunuluyor.

Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 5 milyon 050 bin TL’den satışa sunuluyor.

266 metrekare brüt alana sahip 3+1 bahçe dubleks daireler 5 milyon 850 bin TL’den satışa sunuluyor.

297 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler ise 6 milyon 900 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 351 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dubleks daireler 8 milyon bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Sınırlı sayıdaki bu konutlara bu özel fiyatlarla sahip olmak mümkün olabiliyor. Satışların devam ettiği bu etap ise 2021 yılı Nisan, Mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Sarıyer konut projesi Adnan Kahveci Caddesi’nde inşa ediliyor. Tarabya Vadi Konakları projesi Ferahevler Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, Saksıgüzeli Sokak, No: 22 Sarıyer / İstanbul adresindedir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 202 99 66 numaralı telefon ile irtibata geçebilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…