Kategoriler
Proje Haberleri

Taraça Konakları Tekirdağ projesinin lüks konutları satışta

Taraça Konakları Tekirdağ projesi, Can Reis Group şirketi tarafından hayata geçirilen en lüks projelerdendir. Taraça Konakları Sinanoba projesi ile Büyükçekmece’de farkını göstermiş olan şirket, şimdi ise benzer bir projeyi Tekirdağ’da gerçekleştirmektedir. Satışa sunulmuş olan daire çeşitleri arasında 4 + 2, 5 + 1 ve 5 + 2 odalı daireler vardır. Banyo sayıları 3 ile 4 arasında değişen bu lüks villalar, yaklaşık 40 bin metrekarelik bir arsada yükselmektedir. Proje alanının tam olarak yüzde 88’lik kısmı yeşil alandan oluşur. Bununla birlikte villaların toplam sayısı 46 olmaktadır. Site alanı içerisinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu ve ağaçlarla çevrili yürüyüş alanları vardır.

Ayrıca tüm villalar müstakil girişe sahiptir. Konut içi özellikler ise konfor açısından son derece yeterli görünmektedir. Uydu altyapısı, ankastre mutfak seti, geniş teras, şömine ve akıllı ev sistemi entegrasyonu villaların özellikleri arasındadır. Bununla birlikte tüm daireler hem kredili alıma hem de takas yöntemine uygundur.

Taraça Konakları Tekirdağ projesi nasıl bir konuma sahiptir?

Bu villalar Tekirdağ’da yükselmekte olan en gösterişli konutların başında gelmektedir. Doğallığını kaybetmemiş bir proje arsasında yükselen villaların 1.5 kilometre yakınında yeni şehir hastanesi, 1.6 kilometre yakınında yeni Çanakkale Otoyolu, 5 kilometre yakınında ise Eğitim – Araştırma Hastanesi bulunur. Ayrıca, Tekirdağ – Süleymanpaşa’nın Kayı Mahallesi’ndeki bu villalar Kayı Konakları ile komşudur.

Satılık villaların fiyatı ne kadardır?

Taraça Konakları Tekirdağ satılık daire çeşidinin fazla olduğu bir projedir. Dolayısıyla bu lüks konutların farklı fiyat seçenekleri mevcuttur. Can Reis Group şirketinin satışa çıkardığı villalar büyüklüklerine göre şöyledir:

(Brüt – Net metrekare)

A – 4 + 2 Odalı villalar: 410 – 313 metrekare

B – 5 + 1 Odalı villalar: 400 – 350 metrekare / 410 – 360 metrekare

C – 5 + 2 Odalı villalar: 410 – 313 metrekare

Satılık villa fiyatları ise yaklaşık olarak 2.000.000 – 2.200.000 TL arasındadır. Ayrıca detaylı bilgi almak için şu numarayı arayabilirsiniz: 0532 626 22 62

Exit mobile version