Kategoriler
Dekorasyon

Tasarımda fonksiyon için Geberit Banyo Serisi ile tanışın

Tasarımda fonksiyon için Geberit Banyo Serilerini tercih edenler bir ömür mutluluğa erişiyor. İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, 3 farklı banyo serisi ile sahneye yeniden çıktı. Duvar arkası kadar uzmanlığını duvar önüne taşıyan marka geliştirdiği son üç ürünü kullanıcılarına tanıtmaktan gurur duyuyor. “Design Meet Function/Tasarım Fonskiyonla Buluşuyor” mottosu altında harekete geçen ve bu doğrultuda hedeflerini genişleten İsviçreli dev; Citterio, iCon ve Smyle ile mühendislik gücünü bir kez daha kanıtladı. Tasarımda modern bir dili kullanan markadan gelen yeni soluğa sizde katılmak için gecikmeyin.

Tasarımda fonksiyon isteyenler Geberit’e geliyor

2020 yılının başında Geberit’in kullanıcılarına sunduğu üst segment ürünler pazarı ele geçirmek üzere. Tasarım, teknoloji, mühendislik ve bilgi birikiminin harmanlandığı ürünlerde duvarın arkasındaki işçilik duvar önüne alındı. Banyo tasarımlarında tanışılan ‘tasarımda fonksiyon modeli’ üç farklı ürünle yılı tamamlıyor. Buna göre; markanın tasarım modelleri, Citterio, iCon ve Smyle ile bir mühendislik harikası olduğu kadar modern tasarım dilinde de harikalar yaratmıştır. Kullanım seçenekleri arasında banyo alanlarına elegant ve fonksiyonel bir deneyim getirmek isteyenlerin tercihleri, Geberit Citterio oluyor. Ancak, heyecan verici yeni deneyimleri yaşamak isteyenler ikonik çizgilerin bütünleştiği Geberit iCon’u kullanmakta ısrarcı. Son ürün olan Geberit Smyle ise kullanıcılarına oldukça cömert seçenekler bahşetmektedir.

Geberit Citterio ile daha elegant ve fonksiyonel bir deneyim

Geberit 2020 yılının başında banyo tasarımlarını mühendisliğini öne çıkardığı üç farklı ürünüyle tamamladı. Bu serinin ilkinde yer alan Geberit Citterio, oldukça organik bir form ile gözleri doldurmaktadır. Neme dayanıklı ahşap mobilyaları sayesinde banyo alanlarını küften kurtaran bu eşsiz ürün aynı zamanda heyecan verici camın görüntüsü ile birleşti. Minimal evlere sahip olanların daha cesur bir dekorasyona imza atması için tercihlerde rol oynayan Geberit Citterio serisi, KeraTech özel sırlama teknolojisini aktif etti. Daha pürüzsüz bir görünüm ile hijyeni bir araya getirmek isteyenlere özel geliştirilen lavabolar, kir birikiminin önüne Rimfree® özelliğiyle geçiyor. Akıllı klozet deyince akla gelen Geberit AquaClean ise ortamdaki mükemmelliği geliştirmeye birebir. Yavaş kapanan çekmece mekanizmasını görenler, mobilyalardaki diğer cam yüzeyi ile parlak çizgiye hayran kalıyor. Geberit Citterio banyo mobilyaları; saklama alanlarının çokluğu nedeniyle banyo alanlarını daha ferah bir görünüme kavuşturacak. Tamamen kullanıcı esaslı geliştirilen bu mobilyalar; gri kahve meşe siyah cam, bej meşe ile gri kahve cam olarak 2 seçenektedir. Her biri birbirinden iddialı olan kapak seçenekleri banyoları ele geçirmek için hazır.

Geberit iCon ile heyecan verici ikonik çizgiler

Seride heyecanı yükselten ürün; açık ve modern tasarımlarıyla ön plana geçti. Banyo alanları yalnızca Geberit iCon ile daha açık ve geniş bir tasarıma sahip. Vitrifiye ve banyo mobilyasında beklentiyi yükselten ve küçük banyolara işlevsellik katan bu ürün; uyumlanabildiği küçük lavabolar, köşe çözümleri, banyo mobilyaları ve aynalar ile seriyi tamamlıyor. Kişisel tasarımın imkân sağlandığı çeşitlilik, farklı boyutlardaki banyo alanlarına uygundur. Montajı için ideal bir ortam yaratılan ürünlerde Geberit iCon; daha simetrik etajerli lavaboları kullanıcıları için sunuyor. İşlevsel seçenekler ve yavaş kapanan özel çekmece mekanizmasını seçenlerin konfor yakaladığı banyo alanları; Geberit Citterio gibi onu da neme dayanıklı hale getirmiştir. Mobilyalar doğal meşe, platin, antrasit, mat beyaz ve parlak beyaz renk seçeneklerini sunarken; isteğe göre asimetrik konumlandırılabilen aynalar ile uyum yakalanabilecek. Tasarımda fonksiyon özelliğini devreye sokan marka, mükemmelliğini prizli ve USB girişli güç ünitesi ve büyüteçli ayna aksesuarlarıyla tamamlıyor.

Geberit Smyle ile daha cömert modüler

Geberit markasının tasarımda fonksiyon serisinin son modeli Geberit Smyle; büyük ve küçük her türlü banyo alanlarına uyumludur. Lavabolar, şık bir çizgiyle bütünleşmiş olup, ince hatları ve dar kenarlı detayları ile alıcıların tercihlerinde rol oynuyor. Seriyi, cömert raf düzeniyle birleştiren ürün; tasarımlı lavabolarında oval ve kare seçenekleri kullanıcıların zevkine bıraktı. Dizaynda kişileri sınırlandırmayan yapısıyla modüler sistemi devreye sokan bu girişim, inceltilmiş yeni çekmece sistemiyle farklı bir konuma yerleşti. Geniş depolama alanları ve opsiyonel düzenleme kutularının da yardımıyla çekmecelerdeki alanlara esneklik sağlayan Geberit Smyle; banyolara düzenli bir görüntü kazandırmak için havlu askısı ve duvar rafı sistemlerini yarattı. Seride; antrasit, kum grisi, beyaz ve Amerikan cevizinden oluşan zarif renkleri göz ardı edenler için aynalı kabin sistemi de mevcuttur.

Markanın bir diğer haberine göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version