Kategoriler
Emlak Haberleri

Taşınabilir evlere talepler artıyor

Şehirleşme oranlarında yaşanan artış ile birlikte 2030’da Dünya nüfusunun yüzde altmışının şehirlerde yaşayacağı öngörülmektedir. Bu isteklere bağlı olarak mimariye yansıması dikkat çekmektedir. Bu yansıma kulübe, prefabrik ev, taşınabilir evlere bu konseptleri öne çıkarmaktadır. Ayrıca bu konu hakkında Hane House kurucu ortağı Abdullah Çakmanus bir açıklama gerçekleştirilmiştir. Elon Musk’ın ormandaki kulübesi ve 35 metrekarelik prefabrik evi ile gelen doğadaki yaşamın kalıcı bir trende dönüştüğünü söylemiştir. Ayrıca Tiny House doğadaki diğer canlıların yaşam alanlarını tehdit etmeyecek şekilde tasarlanmaktadır. Bu şekilde doğada özgürce yaşamak isteyenlerin villa konforunda minimalist bir barınmasını sağlamaktadırlar.

Prefabrik Eve Taşınma İsteği Arsa Maliyetini Düşürüyor

İnşaat sektörünün son yıllarda artışa geçen konut ve arsa fiyatları bu proje sayesinde düşüşe geçmektedirler. Aynı zamanda Tiny House konsepti villa konforunda uygun bütçelerle sunduklarını söylenmektedir. Bu konseptle yatırımcılar milyonlarca lira harcamak zorunda kalmadan sahip olabilecekleri sadeleştirilmiş bir yaşamı sunulmaktadır. Tüm projelerde villa konforu sunarken işlevselliği ön planda tutulmaktadır. Bu Konsept imarsız araziye uygulanabilecek bir arsa maliyetini önemli ölçüde azalttığını söyleyebiliriz. Taşınabilir olması ve kara yolları yönetmenliğine uygun üretilmesi sayesinde imarsız olan arazilerde de kullanılabilmektedir. En kaliteli ürünleri kullanarak Avrupa standartları ile kaliteli ve şık bir arada sizlere sunmaktadırlar.

Taşınabilir Evlere Yönelik Projelerde Her Proje Bir Fidan

Yaşama sadeleştir sloganı adı altında geliştirilen Tina House projelerinde sadece ihtiyaç duyulan alanları barındırması ve tekerlekleri ile istenilen her yere taşınabilmesi ile talebe yön verildiği ifade edilmiştir. Bu tür projeler her türlü doğa koşullarına uygun olarak üretildiği içinde tüm iklim ve coğrafya da kullanılabilmektedir. Ayrıca 2 aydan kısa bir süre içerisinde teslim edilerek yatırımcıların uzun yıllar süre bekleme dönemini ortadan kaldırmaktadırlar. Verilen 2 yıllık garanti ile yatırımlar güvence altına alınmaktadır. Aynı zamanda projeler geliştirilerek sürdürülebilir bir gelecek için doğaya bir fidan armağan edilmektedir.

Bu şekilde Tiny House projelerini incelemek mümkündür. Aynı zamanda sizlerde taşınabilir ev projelerine isteğiniz varsa bu eve bir talepte bulunabilirsiniz. Bu şekilde kısa bir süre içerisinde istediğiniz minimalist ve şık görünümlü eve kavuşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version