Kategoriler
Proje Haberleri

Tekin Çiftlik Villaları satışları başladı

Tekin Çiftlik Villaları projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Hülyam İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Proje toplam 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje toplam 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 180 metrekare olmaktadır. Her bir villanın arsası 353 metrekaredir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil yüzme havuzları bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Villalarda 5 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Villalarda ferah teraslar mevcuttur.

Tekin Çiftlik Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market bulunmaktadır. Üstelik park alanı, sağlık ocağı ve birçok okul yakın mesafede yer almaktadır. Projenin konumu anayola yakın olup toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz.
Tekin Çiftlik Villaları projesinde brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede tapu ve kredi işlemleri profesyonel finans ekibi tarafından takip edilmektedir. Üstelik takas imkanı sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 612 88 55 veya 0 (542) 611 15 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version